O "siedmej, osmej" je podla teba noc? Akože netýka sa ma táto diskusia vôbec, ale na hentom sa fakt smejem Keby robím "nočné stretko" tak je cca o druhej - tretej ráno
dala som sice nikdy, ale ako sa hovori, nikdy nehovor nikdy. V tomto pripade, by som asi celkovo na ziadne Birdz stretko nesla. Ak sa s tretnut tak jedine s osobami, ktore su mi sympaticke a ako tak ich poznam a mame si co povedat
@dejvido blázniš? však to je ďaleko od námestia. to mi chceš tvrdiť. že by si sa trepal zo stanice až ku zvonici a potom na druhú stranu mesta? bože bože
@dejvido nie, je námestie Slobody a Hviezdoslavove námestie. Sloboda je tam kde je MSKS a OD Kocka. a Hviezdoslavove námestie kde je tá veľká fontána, kino, galéria
@bluepanter ale nemôžem im vyčítať ich výchovu, vychovali ma dobre, na to, že strávili 18 hodín denne v práci len tak mimochodom, keď ma načapajú že nespím po 22:30, je zle nedobre
@bluepanter ďakujem, no poprave aj keby mi to dovolili, nešiel by som, vlastne ma nič neťahá von v noci možno do mesta, milujem nočné mesto, ale tu nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
nemám prachy a nemala by som sa ako dostať domov
Aby sme im ukázali, ako to má vyzerať
Okrem iného, strácam sa rozhodne za svetla.
Celkový čas 5 hod 3 min, vzdialenosť 249 km, cena 10,48 EUR / 7,70 EUR (zákaznícke cestovné)
Tak tomu ver!! To len budú pozerať, až uvidia fotky!!
Kto sa cíti dostatočne akčný na menšiu VIP squatt párty, hoďte TSkou do mňa.
Ďakujem.
A zrušíme celé Košice !
nie, nešiel by som, jednak som aj Modrému Panterovi písal, že na hromadné stretká nie som a jednak po 21:00 nevychádzam z domu
prečo nevychádzaš po 21:00 z domu?
však už by ti mali nechať voľnosť, veď pôsobíš zodpovedne