Chcela by som si dat plastiku prs. Osobne som so svojimi hrozne nespokojna. Mam velkost 70A. A neni som spokojna. Vobec sa mi nepacia. Makam na sebe aby som sa pacila muzom. Ale mam komplexy s toho,ze tam vobec nic nemam skoro oproti inym dievcatam mam "l
Ide o to, ako sa cítiš. Keď sa to tebe osobne nepáči, choď do toho. Ale nerob to len preto, aby si sa páčila druhým, tak si iba pokazíš život. Osobne by som počkala aspoň do 22 rokoch a podľa toho sa rozhodla, ale je to na tebe
ja som podobne na tom, nebyť toho že mám štíhly pás tak v plavkách vyzerám ako chlap. Ale radšej budem byzerať plocho ako keby som mala mať štvorky a problémy s chrbticou a športovými aktivitami a prefackaj sa
Makam na sebe aby som sa pacila muzom. prefackaj sa .aj za mňa prosím .zmena myslenia by ti určite pomohla viac,ako plastika pŕs.je na svete milion ludi čo sa kazdy den modlia,aby v nemocnici, aby s bolestami nemuseli prezit ani jeden den navyse, takze sorry ale toto nikdy nepochopim.ale ak hladas muza co bude milovat tvoje prsia ,its your life.
Ak si to chceš dať tak jedine kvoli sebe a nie iným. Ale na tvojom mieste by som ešte počkala,si vo vývine,ešte možeš pribrať /poprípade mať dieťa / a budeš mať vačšie..
Ale tak ja si nejdem dat spravit 2 melony. Ja si chcem dat take co budu aj vyzerat ako moje. A chcem to spravit pre moj lepsi pocit. Nebavi ma zit v komplexoch. Ale okolie ma od toho odhovara. Ani neviem ci robim spravne. Nemam ani na rodinu sa obratit preto s aj obraciam sem a zaujmaju ma nazori ci to ma vobec vyznam alebo sa prefackat a ist dalej.
Sprav si nepocuvaj keci inych. Srat nato. Ja na tvojom mieste mat prachy a idem do toho. A preco nie? Mam sa cely zivot trapit? Mam cely zivot trpiet,ze ma najvyssi neobdaril velkymi? Chod do toho ja a tvoj mieste by som sla. Budes sa ty citit dobre a hlavne prosim ta daj si take co budu pohode. Nie jak Pamela Anderson.
Nielen prefackaj, aj sa kopni do nohy. Ja mám 85B, resp. 80C, nič moc, ale NIKDY, NIKDY, NIKDY by som si nedala implantáty. Vyzerá to zle a zistila som (rada sa rozprávam s mužmi o všelijakých veciach), že valná väčšina mužov vie presne zistiť, ktorá žena má a ktorá nemá plastiku.
A mnohí mi povedali, že krajšie sú malé prsia, teda také do dlane
Ale ak chceš, aby si sa páčila mužom len preto, že máš kozy, tak si choď kam chceš. Lenže ak si chceš riešiť komplexy umelinou v prsiach, niekde je chyba...
Nemám takéto problémy tak sa neviem vcítiť ale na tvojom mieste by som si ich nedala spraviť veru ..predsa len je to zásah do zdravého organizmu..v určitom zmysle zbytočný.....ale ak ťa len to spraví šťastnou tak "nech si každý robí to čo chce"
Neviem, ale v sedemnástich ti to musia podpísať rodičia nie? Počkaj ešte rok a potom sa rozhodni, dovtedy sa môže všeličo stať a ty si to možno rozmyslíš. A ešte priladám tento článok: » magazin.atlas.sk/zdravie/foto-ze...
@marjy77 Zajtra uz mam 18 . Byvam sama s rodicmi uz od 15 nemam nic spolocne. Clanok precitany. Ale rozhodnutie mi to nezmeni. Od 12 chcem plastiku. Pochybujem,ze sa rozhodnem inak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ešteže milujem svoje Áčka
Spamätaj sa.
btw, ti kuri? keď tak, ešte čakaj.
ser na názor druhých.
Kamarátka tiež furt reve, že nemá kozy. Jej mama tiež nemá - nemá ich mať po kom.
Doprdele, čo by som ja dala za malé kozy.
Sa teším o desať rokov, keď budem bežať, jak ma tote cecky prefackajú.
Daj si facku, slačna.
vies co sa stane s tym implantatom po rokoch? same zle veci...vazne si to ozaj rozmysli..
A mnohí mi povedali, že krajšie sú malé prsia, teda také do dlane
Ale ak chceš, aby si sa páčila mužom len preto, že máš kozy, tak si choď kam chceš. Lenže ak si chceš riešiť komplexy umelinou v prsiach, niekde je chyba...
a som spoko s veľkosťou. akurát do ruky
jeb na to!
ale .. čo ja viem, ja mám prsia a mám ich rada síce by som tiež brala aj menšie
a možno dakedy po troch deťoch a chrbte v keli sa rozhodnem pre plastiku..
aha, keď si baba chce zmenšiť, bla bla .. zdravotné dôvody a somariny, jasnééééé ... vôbec tam nejde o to, že sa to dotyčnej páči, niééé..
ale keď si ide zväčšiť, hneď ju dototo...
ak budeš s nimi spokojná.. daj si.
@colt1911 kukni si na internete
@story preco si to sama komentujes?
Pekný deň.