Veľmi ma baví história a neviem kde by som sa s ňou dokázala uplatniť. Chcela by som ju študovať aj s nemčinou. Myslíte si, že je lepšie ísť študovať na pedagogickú alebo filozofickú fakultu?
čo tak skúsiť študovať iba históriu, keď ťa tak baví??? podľa mňa filozofická fakulta je lepší výber ako pedagogická. určite získaš lepšie vedomosti na filozofickej ale zase lepšie uplatnenie bude asi z pedagogickej.
tak v nitre je najtazsia nemcina na Slovensku a hromadne odtialto odchádazju studenti...ale ak máte nato vynimocny talent tak germanistika v nitre vás caká
inac aj ja mám odbor pedagogiku - estetiku a mám rada co sa ucim a urcite si nájdem aj prácu ked nie tu v Rakusku, Nemecku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Okrem toho s historiou, vies najst uplatnenie v muzeu, skole Zs-Ss-Vs, knizniciach atd, atd ...
inac aj ja mám odbor pedagogiku - estetiku a mám rada co sa ucim a urcite si nájdem aj prácu ked nie tu v Rakusku, Nemecku