Aky mate nazor vseobecne na IT-čkarov ? su podla vas taky ako sa o nich hovori ? suchy, nesportuju, nemaju ziadne baby a tak sak aj vtipy su o nich su podla vas taky alebo sa to len hovori....
je to individuálne a veľa závisí od konkrétneho človeka. To je ako keby som tvrdil, že každý učiteľ je zakomplexovaný alebo, že každá blondína je hlúpa.
áno , podľa mňa je väčšina IT-čkárov a matfyzákov suchých a závislých na pc-hrách a honení si. A pokiaľ nemáte podobné záujmy , tak ste pre nich rovnako trápny ako oni pre vás.
@veroniques taketo iste skusenosti ma slota s madarmi, raz ich videl v telke, dvakrat pocul v radiu a videl par casti miazgovcov a taky isty silny je jak ty teraz o___O
@sajuri007 maminka moja najlepsia!!...aký nazor máme? ...podla mna IT-čkari su velmi vzdelaní ludia s vysokým IQ a super logikou....baby majú určite ..a IT vtipy sú nahodou funny
@12 ja si skôr myslím, že oveľa hlúpejší a trápnejší sú ľudia, čo s programom nainštalujú 10 toolbarov, netušia ako funguje crack a spýtajú sa ma, čo je to router O_o
@veroniques suhlasim s tebou co poznam par ludi co chcu studovat matfyz su povacsinou namysleni kokoti ktori si riesia svoje komplexi z detstva, aj ked najde sa par normalnych... neviem ako je to v neskorsom veku ale v terajsiom je to o takychto "matfyzakoch"
sánka dolu šéfe, keď ITčkár donesie výplatu tak žeba bežý do Gucci marketu po novú kabelu... ešte nech niekto napíše, že majú jednoduchú prácu, lebo veľa ľudí je vtom, že sedenie za PC a klikanie sem tam je jednoduchá záležitosť ale práca napr. s programovaním, kde vás šéf drží aj cez víkendy a makáte nadčasy len aby ste stihli projekt, poskytovanie cloudových služieb zákaznikom a ostatné projekty .....
@15 by si sa posrala, kebyže ti niekto ukáže Cisco Rack už len s dvoma smerovačmi mojko, IT-čkár ti tak môže max. zaplatiť nové nechty !
stále lepšie MAT(fuck fyz), čisté prostredie, (facebook, google... jedlo zadarmo, oddychové zóny...), čisto oblečený ako prostredie s miešačkou a "dig more, daj mu lopatu..."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
napr jeden:strasne vela pije, nema baby, sportuje ale je tichy
dalsi: nema baby,sportuje, je fajn a je snim sranda
dalsi: pije, ma vela bab, je snim sranda akurat ma taky osobity humor
atd atd ..."typickeho" ITckara jak sa o nich hovori neznam
a suhlasim s @tenpatic
aj to o matfyzakoch...
zato hudobnici....
@15 by si sa posrala, kebyže ti niekto ukáže Cisco Rack už len s dvoma smerovačmi mojko, IT-čkár ti tak môže max. zaplatiť nové nechty !
@horsiq otazka je chces inu?