by ma zaujimalo jak trapne sa citi ta dievka co ju zalozila, pretoze na 22r nevedet napisat ani jednoduchu vetu rozvitu je nie len ze TRAPNE ale aj neskutocne blbe, chuda sa asi pase pred domom a prezuva preto pisat nemoze
potom aj ty si trpany ked si prispel...a mimochodom uz som videla aj teba napisat temu ktora bola na rovnakej urovni ako tato (ssvedci o tom už len to,že k nej napiseš,že to je oznam a nie diskusia)..tag nevyskakuj!
Pán najmúdrejši: (solon)...sarkazmus?mmm počkaj skusim zapnuť to IQ -50 a snáď ma to napadne.....nie ľutujem neviem čo to je..pretože to vie iba boss(tým myslim teraz teba)...
no a teraz trochu vážne:..teraz neviem,či som sarkasticka ja alebo ty....ale momentalne sa mi to hodi viac na teba....a neskrývaj sa za cudzie slovíčka,tie z teba este mudrca nespravia.(skôr to má opačný efekt)...a podla tvojej chabej odpovede sa mi zdá,že tie zakladne veci nedochadzaju tebe
PS: teším sa na tvoju odpoveď..
BlackAngel:
vďaka,že si sa nezamiešala (teraz to nemyslim v zlom)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
moooc sa lubime
ked sa ja nezosmiesnim aspon 5krat do dna tak ani raz ...
som sproste dobra , toto mi ide ...
ak potrebujete rady v okoli trapasou staci napisat Petke ta uz vie co robit =DD a ako to este zhorsit....
luuuubim vas
ale radsej sa k tomu nevyjadrujem...
by ma zaujimalo jak trapne sa citi ta dievka co ju zalozila, pretoze na 22r nevedet napisat ani jednoduchu vetu rozvitu je nie len ze TRAPNE ale aj neskutocne blbe, chuda sa asi pase pred domom a prezuva preto pisat nemoze
potom aj ty si trpany ked si prispel...a mimochodom uz som videla aj teba napisat temu ktora bola na rovnakej urovni ako tato (ssvedci o tom už len to,že k nej napiseš,že to je oznam a nie diskusia)..tag nevyskakuj!
neviem mam pocit ze nechapes zakladne veci... nevynechava ti srdce mozog alebo tak ?
Lol, no mohla si ma takto strasne zrusit ??? Uplne si ma dostala...
Napoveda iba pre teba: Sarkazmus (vies co je to ?)
Solon sa snazis silou mocou dakoho pourazat ci co ? najprv niekoho napadnes a ked ta od_je_be potom ho ece dokoncis a zvrhnes to na sarkazmus
??????
chapem kazdy moze mat zly den ale potom pouvazuj kto ma IQ -50
neber to sportovo ber to oosobne papa
no a teraz trochu vážne:..teraz neviem,či som sarkasticka ja alebo ty....ale momentalne sa mi to hodi viac na teba....a neskrývaj sa za cudzie slovíčka,tie z teba este mudrca nespravia.(skôr to má opačný efekt)...a podla tvojej chabej odpovede sa mi zdá,že tie zakladne veci nedochadzaju tebe
PS: teším sa na tvoju odpoveď..
BlackAngel:
vďaka,že si sa nezamiešala (teraz to nemyslim v zlom)
aj na budece