caute moj nick je vymysleny rovno sa priznavam ze zo svojho acc to nemam odvahu pisat...
lubim jednu babu ona to vie lenze ona ma neznesie nema rada ani moju pritomnost ... lenze ja to chcem zmenit neviem vsak ako... priniesol som jej kvety spravil
kasli na to najdi si inu nema cenu sa namahat kvoli takej ktora ta aj tak nechce ( trochu nepozbudive ale teraz mam dost onicom naladu tak radsej ani neber vbazne tento koment )
vykasli sa na nu. ked ti zena povie nie tak ti povie nie. ked ti zamestnavatel povie, nezamestnam vas tak ti neda robotu ani v tedy, keby si mu pred dom dal kvety a co ja viem este co.
Zbytocne si lames halvu a zatazujes aj svoje konto, zatazuj to radsej tou ktora ti za to stoji.
hold no...tak je to v piči, ser na to. Ked ta nechce tak ta nechce. Prečo sa namáhať pre niekoho kto ťa nevie oceniť? nájdi si niekoho koho nebudeš musieť takto presviedčať aby ťa mal rád.
Ja by som sa jej na tvojom mieste tak nepodkladala, nepodceňuj sa až tak, keď vidíš, že ťa nechce. Keď nevedela oceniť tvoju snahu a ironicky zareagovala, tak to bude ďalšia z rady čo za to nestojí. Zabudni na ňu. I keď niekedy je to ťažké najmä keď ti na tej osobe záleží, ale teda pre niekoho kto za to nestojí by som sa netrápila...
netlac na u nechod hned rovno navec ..dosta samedzi jej kaomous ak mate splocnich tvoje plus a aj kamosky asnas z inej casti ..nebud umely ..on apride na to isto ze aky si ale zacni opacne
Ked ta raz nechce, tak ta nechce a mozes sa aj na hlavu postavit a usami odrazat a aj tak ta chciet nebude. Nechapem chalanov ako ty (a tebe podobni) co babe neustale vypisuju ako ju lubia a bla bla bla ked dobre vedia, ze ona ich nie.
Zamyslel si sa niekedy nad tym ako je asi tej babe? Alebo skor bolo kedze asi kazda najskor akosi suciti ale ked s tym neprestanes tak ta ma vrcholne na haku a nic ine si ani nezasluzis. Toto co robis je cisto cisty egoizmus na ktory sa da povedat len jedine ked ju lubis nechaj ju nech je stastna (a kedze ta nechce s tebou stastna nebude).
caute .....mam jednu otazku kto by mivedel poradit.....pred troma rokmi som spoznal jednu babu ...spociatku som si ju ani newsimal ale neskor som si uvedmil ze cim dlhsie som ju poznal tym viac som sa na nu namotaval.......zalubil som sa do nej aj sme spolu chodili ale rozisli sme sa ....od vtedy nemyslim na inu babu ako na nu...newem co too je somnou zacinal som si s inymi babami aby som na nu zabudol ale neslo to vzdy ked som si s nejakou zacal myslel som len na nu sam newempreco aom to robil....som zufali newem co mam robit lubim ju ale ona ani nevie ze existujem .prosim poradte mi
AHOJTE PROSIMM POMOZTE MI ...som 16 rocny chalan mam kamosku kt ma 15 chodime von a ona frajera a ked je somnou tak hovorize mu da kopacky a somnou chodi viac von nes snim a ale stale mu tie kopacky nedala ... chcem sa spytat ze co mam robit ja ju velmi chcem a mam pocit ze aj ona mna ale nevieme kto ma zacat ..mam sotoh taky pocit .... ked som prinej uplne mi busi srdce je krasna a chcel by som ju ziskat pomozte mi ako nejaku radu co a ako DAKUJEM VAM VELMI PEKNE nehc sa vam vsetkym dari
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Zbytocne si lames halvu a zatazujes aj svoje konto, zatazuj to radsej tou ktora ti za to stoji.
Ked ta raz nechce, tak ta nechce a mozes sa aj na hlavu postavit a usami odrazat a aj tak ta chciet nebude. Nechapem chalanov ako ty (a tebe podobni) co babe neustale vypisuju ako ju lubia a bla bla bla ked dobre vedia, ze ona ich nie.
Zamyslel si sa niekedy nad tym ako je asi tej babe? Alebo skor bolo kedze asi kazda najskor akosi suciti ale ked s tym neprestanes tak ta ma vrcholne na haku a nic ine si ani nezasluzis. Toto co robis je cisto cisty egoizmus na ktory sa da povedat len jedine ked ju lubis nechaj ju nech je stastna (a kedze ta nechce s tebou stastna nebude).
@0 a ty to nechaj uz tak, si len nahovaras, ze je pre teba taka dolezita, este budu aj dalsie, tak sa zbytocne nesnaz, netrap a neponizuj