Som uplne normalny obycajny 17rocny chalan.Ostatny v mojom veku rozoberaju sex,no ja som este nemal ani ziadny vztah,babu,nemal som ani prvy bozk,a nieto sex.Preco?Niesom ziadny taky ťuťmák ani nic take,proste som normalny.Par ludi mi uz hovorilo ze som s
a mozno si fakt skaredy ....ale neboj bracho raz sa ta prava najde ...neboj sa tvoji kamosi tiez urcite niesu taky skuseni ako sa tvaria...mali mozno jeden dva vztahy...sak to nic nieje to ich mozno v 18ke a mozno trochu neskor dobehnes
ale ved je dobre byt iny, odlisny v niecom od ostytnych ked v dnesnej dobe si v setci mysli ze uz 12 rocne baby mozu byt same vonku to desiatej...co ja onedlho budem mat 14 a nemozem byt...
@5 presne tento divny postoj vytvara taketo dusno vzdy a to, ze casto uz aj 13,14rocne baby a chalani maju za sebou sex, co je uprimne totalne chore...cim skor ma clovek sex, tym skazenejsi casto neskor je, a konci neraz - teda hlavne baby tak koncia - ako kurvy
mas jednu super vec, nie si tuctovy, dnes je v mode mat v 17tich minimalne 5 bab za sebou vo vztahu a v posteli este viac ale na normalne dievca skor zaposobi to ze sa vymykas tomuto "normalu", nevesaj hlavu urcite si aj ty najdes dievca ktoremu sa budes pacit,ktore ta bude mat rado len si neprestavaj verit...a nedaj na jazyky co ti hovoria ze si skaredy pretoze pre kazdeho je pekne nieco ine, neboj
@nikecik aj ja mam 17 a s nikym som este nespal , svet sa mi nezrutil , tvoj problem je jediny nemas sebavedomie, mozes vyzerat vseliak ale ako to co mas vovnutri si vybudujes sam ... to ti nikto nevezme , a to si vacsina ludi ceni viac ako len peknu tvar ... ci postavu ... skus sa vzchopit usmiat a tvarit sa stastne a sebavedome ...
to neni nic hrozne, ja mam napriklad kamosky co vyzeraju skvele a tiez nikoho v zivote nemali, ale to bude tym ze su mumaci a hanbia sa nieco dat najavo a neveria si...A aj ked si skaredy to nevadi lebo vsetko sa da zmenit a este k tomu si snad nemyslis ze len pekny ludia maju vztahy
...klud..nestresuj sa pre to ...vsetko to pride, ked na to pride pravy cas a je hlupost sa snazit prvu pusu, prvy sex a vlasne prve vsetko absolvovat len pre pocit ,ze je to absolvovane..a co sa tyka zien aj napriek tomu ,ze miera emancipacie je naozaj pokrocila musi predsalen balit xlap.. tak to skus..zeny sa rady citia pekne a ziadane tak pokial to nebudes prehanat dockas sa uspechu..
staci pochopit,ze ak chces dievca zaklad je SEBAVEDOMIE..skus sa posilnit alkoholom ked nevies ako na to ale nie to je hlupost takto zacinat vztah..paci sa ti dievca?oslov ju a ono uz to je pojde samo..ak pocitis naklonnost z jej strany skus ju pozvat na rande napr . "uz som sa dlho s nikym tak skvelo neporozpraval..nezopakovali by sme si to niekedy? ?" ..
@5 Tak toto je pekná somarina..prečo by mal? Jak keby to bolo nejaké pravidlo alebo čo..nechápem..Mna vobec neštve že napr. kamošky už s nekym spali..ja mam vlastny rozum a ked sa na to necitim,jednoducho to necham na neskor
Hovorý sa že človej je taký škaredý ako si to pripúšta Možno si len hambivý tou hamblivostou ti ujde vela vecí v živote (moja skusenost)
A inak nevzdavaj sa , posob milo umsevaj sa hlave nebuc nejaka troska co je vkuse zamracená potakých babi neletia inak yvdel som dost báb čo chodily z mojho pohladu skaredímy chalanmi (budem namyslený a ako skupina 3 chalanov sme ich ohodnotily horsie ako sme my ved viete ako to chodí čožee ta baba ma čo za chalanov taka alička tutmák .... a taq Raz to príde a ten bozk zahrajte si flasu ked budete najebany na chate my sme hraly ked som mal 11 a tom som sa 1x
Podla mna je to ok.. Ja mam 20r sex som som este nemal ani ma to velmi netrapi na babach hladam nieco ine, prvykrat som sa bozkaval ked som mal asi 17 a vztahy tak max do 3mesiacov.. Holt vsetko pride postupne
@13 , @26 ja som to myslela ironicky, stačilo mi ked som čítala ostatné utesujuce príspevky o tom aký je preto výnimočny ... Písal ze je normálny chalan, ziadny ťuťmák. Tak by sa mal tým pádom prestať ľutovať a závidieť svojim kamosom ich "bohaté skúsenosti ". A este k tej @13 vcelku súhlasím aj ked ich chápem, jednoducho to chcú skúsiť. A nemusia byt hneď preto kurvy.
A Len baby tak končia? Takisto je xy chalanov ktorí sa neskor riadia po.ebem a odkopnem. Takze by som tak neskatulkovala...
@13 súhlas @0 neboj, všetko raz príde. Stačí si nad tým menej lámať hlavu, trochu častejšie chodiť von žiť či už na disku, koncert, krčmy, trochu viac sebavedomia aby tvoje rozhovory s holkami budili dojem, že si v poho a ne jak tvor z inej planéty a k niečomu sa dopracuješ skôr než myslíš.
aaano, vsetci co tu povedali, ze raz to urcite pride, tak mali pravdu...len ze to raz moze byt aj o 5 ci 10 rokov
vacsina ludi povie, ze vyzor nie je dolezity, no ci chceme alebo nie, zovnajsok si clovek vsimne skor ako vnutro, cize jednou z moznosti preco to este neprislo moze byt aj to, ze si naozaj skaredy....v takom pripade si hladaj seberovnu
ono to pride...kazdy si je sam zodpovedny za to co ma ci nema,ale poviem ti,ked mi byvaly vravel kolko mal on baba niketore boli s nim len kvoli sexu.tak pre frajerku,no zle sa to pocuvalo a bolo mi na grc, ze pretiahol pol mesta...a to som mala byt s nim,pripadala som si ako "len dalsia" a to nie som a ani nebudem! tak som rezignovala.nech si najde stetku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale kks ked tak vidim ze uplne ze skaredy chalan a ma peknu babu tak ja uz neviem
sebavedomy som.
To, že si nemal sex z teba nerobí čudáka a ani chorého človeka.
A inak nevzdavaj sa , posob milo umsevaj sa hlave nebuc nejaka troska co je vkuse zamracená potakých babi neletia inak yvdel som dost báb čo chodily z mojho pohladu skaredímy chalanmi (budem namyslený a ako skupina 3 chalanov sme ich ohodnotily horsie ako sme my ved viete ako to chodí čožee ta baba ma čo za chalanov taka alička tutmák .... a taq Raz to príde a ten bozk zahrajte si flasu ked budete najebany na chate my sme hraly ked som mal 11 a tom som sa 1x
A Len baby tak končia? Takisto je xy chalanov ktorí sa neskor riadia po.ebem a odkopnem. Takze by som tak neskatulkovala...
@0 neboj, všetko raz príde. Stačí si nad tým menej lámať hlavu, trochu častejšie chodiť von žiť či už na disku, koncert, krčmy, trochu viac sebavedomia aby tvoje rozhovory s holkami budili dojem, že si v poho a ne jak tvor z inej planéty a k niečomu sa dopracuješ skôr než myslíš.
vacsina ludi povie, ze vyzor nie je dolezity, no ci chceme alebo nie, zovnajsok si clovek vsimne skor ako vnutro, cize jednou z moznosti preco to este neprislo moze byt aj to, ze si naozaj skaredy....v takom pripade si hladaj seberovnu