ako oplati sa kazdu noc preplakat kazdy moment si pripominat a pokusat sa no to vsetko zabudnut anejde to pritom ho velmi milujem aneviem coknemu citim? .......ja uz neviem ako dalej poradte plosim
neoplati a predsa tomu nevies zabranit lebo aj ked velmi dobre vies, ze chces zabudnut a nikdy s nim nebudes tak v kutiku srdca stale zije take malicke Co ak predsa...
mno okej wratim sa do cias ked som mala ja 14 rokow a taketo noci,taketo problemy...teraz sa uz len nad nimi pousmejem..kedze tie moje sa skoncili dobre wzhladom ktomu ze som dwaroky plakala stale kolitomu istemu..apo dwoch rokoch ho konecne mam...
a čo ti máme akože poradiť? nik z nás ho nepozná predsa, tak ako máme MY vedieť, čo k tebe cíti, ak to nevieš ty. lebo ako ináč ti pomôcť ak nevieme či ťa má aspoň trocha rád, alebo vobec. och (c)
Nechapem moju kamosku proste ako mam ju rada ale je dost namyslena ako hovorim nech sazmeni aaona ze ako ako clovek ktory nevie ako sazmenit? ako dosmt ma mto sere ......uplnee ze ju pomaly prestavam mat rada ano potrebujem poradit co stym??ps:rychlo odpisujte
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
no newim,srdcu nerozkazes no...
newim,zacni fetowat....
Dnes namiesto toho, aby nam prisla na hodinu sa vykecavala s vratnickami