Mám na vás jednu prosbu, hlavne pre tých literárne založených.
Za domácu úlohu si máme zistiť, ako my v porovnaní s inými chápeme báseň. Takže jediné, čo od vás potrebujem je, aby ste si prečítali tú krátku báseň Zima a napísali sem, ako ju
mas za ulohu, ako chapes basen ty, nie my!.......ucitelku zaujima tvoj nazor, nie nazor stada.....tak sa vzchop, precitaj si tu basen sama a povedz jej svoj nazor...verim, ze si inteligetna a vlastny nazor mas
@bettsy nazor nikdy nemoze byt nespravny!....som ucitelka slovenciny, viem o com hovorim......kazdy moze mat iny nazor na basen a tvoj sa moze lisit od ucitelkinho......dolezite je, ze si ho vies obhajit .....nikto ti predsa zarucene nepovie, co tym chcel basnik naozaj povedat, mozme to tak akurrat tusit...ale ci to je spravne....preto je to o individualnych pohladoch......aspon ja si na studentoch cenim ich anzor, nie anzor nejakej knizky alebo autority
No je verejne známe, že ujo Smrek bol mierne povedané záletník
a toto jeho "beťárstvo" prechádza celou jeho tvorbou.
No a táto báseň nie je vínimkou. Zviesť nevinnú "sirôtku" a prejaviť toľký smútok nad faktom, že sa to už nebude opakovať (teda ak áno tak bez neho slight_smile:, tak to naozaj potrebovalo majstra slova
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a toto jeho "beťárstvo" prechádza celou jeho tvorbou.
No a táto báseň nie je vínimkou. Zviesť nevinnú "sirôtku" a prejaviť toľký smútok nad faktom, že sa to už nebude opakovať (teda ak áno tak bez neho slight_smile:, tak to naozaj potrebovalo majstra slova