no o dva týždne idem na jarmok do TT. u nás je potom o týždeň ale tam nepôjdem radšej pôjdem na krst kamarátovho CD.. a teším .. hehe na kamarátov .. a cukrovú vatu.. kolotoče nemusím. a tie turecké medy tiež...
My už mávame jarmok len na jeseň a milujem keď sa predierame tým davom a pritom papám teplý trdelník a ešte mám rada sladkosti také tie kokosové blbosti alebo cukríky a občas nejaký kolotoč aby sa nepovedalo =D
Aj ja chcem jarmok !! A aj peniaze naň !! ooo centrifuuuuga ♥ alebo brejkdance (sorry neviem jak sa to píše) uuu a tie hnusne sladé lízatká-ňami potom si sadnúť dakde k podiu s cigánskou pečienkou a pivkom a zabávať sa...jaaaaj milujeeeem ♥
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale kolotoče ma už vôbec nelákajú.. minúť toľko peňazí a za takú kravinu--
tak obvykle miniem okolo hmm 13-15 ecok
a nazvy kolotocov si nepamätam ale tak chodim na take ktore lietaju vzduchom, vyzeraju nebezpecne a ludia z nich maju dojem ze sa zachvilu urvu
ak je jarmok v lete, tak sa teším na čapované pivo s troj-sekundovou penou, turecký med a ľudové piesne