Chcem sa informovat co hrozi cloveku ktory riadil auto pod vplyvom alkoholu, je to 19 rocny chlapec jazdil opity, prekrocil rychlost o 90km/h a nasledne sa pochvalil na FB
Dnes rano ho v skole navstivila policia a jeho partakov uz od rana vypo
Dnes mu merali hladinu alkoholu v krvy a isli do nemocnice odobrat krvnu vzorku.Musia mat dokaz ked ho vystopovali .Inac o 3 rano soferoval a o 7 rano mu merali pritomnost alkoholu
idealne by bolo dolamat mu kosti na rukach a potrhat slachy a potom mu dat auto bez serva, by neprisiel ani po najblizsiu krcmu na aute...
ale mimo toho, zaplati si psychologicke vysetrenie, krvnu vzorku (spolu 160€), ak mu dokazu pokutu tak 650€ a zakaz cinnosti na 3 roky vdaka alkoholu a krasnu evidenciu u policie
Ako len nech ho dodrbú... Ešte sa chváli na FB demencia nemá hraníc Pre toto nemám FB (síce mám ale nič tam nedávam)... Najviac milujem ak sa mladý idú chváliť jak húlia, chlascú a proste snažia sa na 13stky zapôsobiť, že sú c00L borci a sú to nuly
Pocital by som tak okolo 500E pokuta + vzatie vodicaku na 5 rokov + dalsich 300E za psychologicke sedenia za nejakych 250E a mozno aj podmienka. Ked mu to dokazu. Ma na FB fotku alebo video z auta? To ci pil kolko a kedy zistia na 100%, z toho sa nevyvlecie, ked ma na FB fotku tak je celkom dobra sanca ze potvrdia ze soferoval opity. Alebo budu donho hustit pokial sa neprizna.
ja som soferoval najebany po brezne na silvestra a este som isiel pod vplyvom z brezna do b.bystrice...to bola jazda,keb ma chytili tak som f p.ci ale bola to pecka....priznavam sa ale jazdil som este bezpecnejsie ako triezvy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
v opacnom pripade poriadne mastna pokuta a odobranie papierov na nejaky cas
Dnes mu merali hladinu alkoholu v krvy a isli do nemocnice odobrat krvnu vzorku.Musia mat dokaz ked ho vystopovali .Inac o 3 rano soferoval a o 7 rano mu merali pritomnost alkoholu
ale mimo toho, zaplati si psychologicke vysetrenie, krvnu vzorku (spolu 160€), ak mu dokazu pokutu tak 650€ a zakaz cinnosti na 3 roky vdaka alkoholu a krasnu evidenciu u policie