anglicky, nemecky fínsky, zabŕdla som aj do latiny, ale tá mi do hlavy veľmi nejde (hoci celkom to zatiaľ nevzdávam) od tohto semestra to bude ešte švédčina a estónčina (aspoň skúsim
ani jedno mi nejde lebo máme sprostú učiteľku :´( a ja sa to chcem učiť ale môj detsky rozum si hovorí -na čo sa to budem, učiť ked si môžem spraviť ťahak-
ucila som sa nemecky(nasilu by som sa dohovorila a rozumiem), latincinu (cha stare dobre casy na gympli ale moc si z toho uz nepamatam, ved nie je ani kde precvicovat , anglinu, rustinu, ucim sa momentalne madarcinu a chcem vediet aj ine jazyky. ake sa este rozhodnem
@exonr ty si vada, a nielen krcna ako tak pozeram predstav si ze existuje, dokonca si dovolim tvrdit, ze ich slovne spojenia (tie co som doteraz objavila) sa mi pacia viac ako nase slovenske, mozes to tak inak pokombinovat. ale tak vsetko zalezi od chuti, ze ano? mne sa madarcina ako jazyk paci, ak ty mas s tym problem, tak tam ticho doma strikuj ponozky s napisom Nemam rad madarcinu, a mne daj pokoj s tvojimi nazormi, o ktore nestojim.
@exonr A preco teda nemas rad Madarsko ak to nie je tajne? Husty si tu jedine ty, ked tu vykrikujes ako je madarcina krcna vada a nemas rad madarsko, ako keby ti nejak strasne ublizili. Zabili celu rodinu, znasilnili priatelku a vyvrazdili polku nitry ze? Sa spamataj
@marttina nieje to tajne proste ich nemam rad ako vela inych ludi na slovensku a najviac ma vitacaju ty kriply ktory stale tvrdia ze slovensko patry im..takze tak
v živote som sa učil veľa jazykov...slovensky, česky, anglicky, poľsky, maďarsky, nemecky, rusky, taliansky, francúzsky, arabsky, hebrejsky, japonsky...to by bolo asi tak všetko...dúfam
len anglicky a španielsky...ale mám sa chuť začať učiť ďalší, resp. plno ďalších! jazyky ma bavia úplne najviac zo všetkého by som rád vedel ešte aspoň po fínsky, rusky, grécky, arabsky, poľsky, japonsky, islandsky, atď atď atď normálne by som bol rád, keby na svete bol iba jeden jazyk, aspoň by som nemal takéto chute sa furt nejaký učiť D
povinne som sa učila 2 posraté roky latinu, anglinu od malička, celkom dobrovoľne makám na franine a ešte aj ruštinu sa učím, aj keď na to nie je čas. Jaj a čeština, to je samozrejmé...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
nemčina
ani jedno mi nejde lebo máme sprostú učiteľku :´( a ja sa to chcem učiť ale môj detsky rozum si hovorí -na čo sa to budem, učiť ked si môžem spraviť ťahak-
nemina-3 roky a teraz s ňou končím,aj tak z nej málo viem,hoci som podľa učiteľky bola výkvet triedy
a teraz začínam so španinou
tak ako veľmi som sa na nu tešila, tak teraz ju veľmi neznášam
a samozrejme nesmiem zabudnúť na latinčinu!
-angličtinu, taliančinu> povinné
-maďarčinu,češtinu > nepovinné
- zabrdla som aj do japonštiny a francúzštiny
a začnem sa učiť českú gramatiku