podla mna nie pokial sa mu nepodlizuje, ved na slusnej, normalnej konverzacii nie je nic zle.. nemusim byt na niekoho hnusna za to ze ho nemam rada, pokial on vie so mnou vychadzat tak aj ja s nim
ak niekoho nemam rad, moja konverzacia s nim je nalezita mojmu postoju k dotycnemu.. bud som do istej miery odmerany alebo debatujem len tak sucho..kazdopadne, ten druhy clovek by to z mojej reakcie mal vycitit..a tym som chcel povedat, ze neviem
dost casto sa hadam s ludmi, ktorych nemusim, neviem sa pretvarovat =/ ale to neznamena, ze som k nim non-stop neprijemna, radsej sa im vyhnem uplne, lebo mam dost konfliktnu povahu, co sa tyka ludi, s ktorymi si nerozumiem
Aj ja som sa nad niečim takým zamýšľala, ale podľa mňa falošný určite nie je, len chce dobro... Ja to mám tiež nejak tak, ale nieže by som bola s tými dotyčnými kamarátka, ale len tak...
porozprávam sa s ním a ked sa nechcem hádať tak si myslím svoje a aj robím svoje ..najťažšie je s tými, ktorí si nevedia priznať chybu, že si nevedia priznať chybu
Urcite nie je ten clovek falosny, ja sa tiez rozpravam s ludmi, ktorych nemusim, ale je to taka "bezcitna" a odmerana komunikacia. S ludmi, ktorych mam rad sa bavim uplne inak- aj tonom aj obsahom Falos by to bola, ak by sa bavil s tym clovekom v style sladkych reciciek, a fraz typu "si taky/a super" a pod.
nemozem povedat ze sa bavim s ludmi ktorych nemam rada ale skor ich "nemusim" a to hlavne kvoli tomu ze sa nerada hadam, nemam rada akekolvek konflikty tak sa snazim vychadzat s kazdym...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Takže nie
ja tiež pár ľudí nemám rada, ale nemám problém s nimi prehodiť pár viet, niečo sa ich spýtať alebo im na niečo odpovedať.
Ale nemám problém sa s nimi nejako bližšie kamarátiť
Za falošné považujem to, keď mi niekto poviem ako "tú" osobu nemusí ale potom sa tvári ako najlepší kamarát. Načo?
(2012)
Ty aké?
A to čo si spomenul, nie je faloš, len dobrý úmysel a zmysel pre mier.