podla mna (ta fyzicka stranka) je to len o tom kto je ako konzervativny - predsa len, zena mozno spravi zenu aj lepsie ako muz.
zamilovat by som sa do zeny nevedela, ale sex s nejakou peknou by som mala kludne.. sama neviem ci sa definovat za bisexualku alebo nie, tym ze zeny ma pritahuju ale nemohla by som k nim prechovavat vyssie city.. tak som, ci nie?
nemyslím, je rozdiel medzi bisexualitou a homofóbiou. myslím že väčšina hetero chlapov je homofóbna, aspoň čo sa týka ich samotných, v tom zmysle že predstava bozku s chlapom (alebo nedajbože nejakej formy sexu s chlapom) im je divná až vyslovene nechutná. a ženy, mám pocit, že tento druh "homofóbie" nemajú, že z určitého hľadiska bozk s chlapom a bozk so ženou je pre nich vlastne to isté, teda okrem toho pocitu že jedno z toho je také... netradičnejšie.
každopádne bisexualita je že ťa priťahujú obe pohlavia viacmenej rovnocenne, čiže to je akokeby "o stupeň ďalej" než to ako hetero ženy berú intímny kontakt s inou ženou.
Jaksi mám problém predstaviť si u niekoho ,,trošku *ľubovoľnú sexuálnu orientáciu*".
@hoperpohroma kdesi som videla brainstorming na tému, aké zložky tvoria ľudskú sexualitu, bolo tam cca: biological sex, gender, gender presentation, sexual attraction, romantic attraction, experience, body parts, preferences, fetishes..
(Kŕčovito prekladať sa mi to nechce, pozdravujem bojovníkov za slovenčinu.)
Keďže pomenovania pre sexuálne orientácie/identity a ich definície pochádzajú z veľmi rôznych období (antika, 18.-19. storočie v rámci lekárskeho výskumu, 20. storočie v rámci liberalizácie a sexuálnej revolúcie + queer theory cca od 90s po súčasnosť), v ktorých sa na menšinovú sexualitu nahliadalo diametrálne odlišne, príde mi to celé už dosť nekonzistentné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale na základke to bolo horšie..
zamilovat by som sa do zeny nevedela, ale sex s nejakou peknou by som mala kludne.. sama neviem ci sa definovat za bisexualku alebo nie, tym ze zeny ma pritahuju ale nemohla by som k nim prechovavat vyssie city.. tak som, ci nie?
každopádne bisexualita je že ťa priťahujú obe pohlavia viacmenej rovnocenne, čiže to je akokeby "o stupeň ďalej" než to ako hetero ženy berú intímny kontakt s inou ženou.
@hoperpohroma kdesi som videla brainstorming na tému, aké zložky tvoria ľudskú sexualitu, bolo tam cca: biological sex, gender, gender presentation, sexual attraction, romantic attraction, experience, body parts, preferences, fetishes..
(Kŕčovito prekladať sa mi to nechce, pozdravujem bojovníkov za slovenčinu.)
Keďže pomenovania pre sexuálne orientácie/identity a ich definície pochádzajú z veľmi rôznych období (antika, 18.-19. storočie v rámci lekárskeho výskumu, 20. storočie v rámci liberalizácie a sexuálnej revolúcie + queer theory cca od 90s po súčasnosť), v ktorých sa na menšinovú sexualitu nahliadalo diametrálne odlišne, príde mi to celé už dosť nekonzistentné.