Čaute, viem že je možne aby som mal dlhe vlasy ale, zaujíma ma či pojdu dole, lebo zatiaľ čo mám idú furt do hora aj keď sú dlhé. také afro. Zatial som skúšal 3 mesiace nestrihať a furt idú do hora vôbec nevyzerajú ako tie čo chcem.
hmm dievča ale píšeš ako chlapec.. tak budem v tom že si chlapec.. mal som vlasy ako ty.. za prvé tri mesiace sú dosť málo... ja som mal afro ešte aj rok potom ako som sa neostrihal až nejaky rok tri mesiace mi to začalo všetko padať dolu..takže good luck
a také vlasy ako na obrázku podľa mňa mať nebudeš to sú proste riedke vlasy ale asi v kaderníctve ti to tak spravia ale podľa mňa to bude divné
@drevolp môjmu bratovi tiež takto stáli vlasy a teraz keď ich má už také dosť dlhé -niečo nad bradu- tak mu nestoja. taktiež pomáha aj dobrý strih a prírodný šampón bez silikónu- väčšinou sa to dá rozoznať tak že je číri a nemá výraznú vôňu
ja ked som sa narodila, tiez mi stali vlasy a par mesiacov na to uz vznikali normalne fotky s dolesmerujucjimi vlasmi...to mali asi 5cm na zaciatku. neviem kolko maju tvoje ale asi pockaj kym budu dlhsie a vobec, ziadne vlasy nebudu rast donekonecna hore...
Podobné vlasy mám ja teda teraz už mám kus dlhšie tak mi už nestoja dohora ale naposledy som sa strihal asi začiatkom augusta (rýchlo mi rastú vlasy)... a tiež mi tak stáli a to ich mám riedke... oni ti časom spadnú lebo budú ťažké na to aby furt len tak stáli..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a také vlasy ako na obrázku podľa mňa mať nebudeš to sú proste riedke vlasy ale asi v kaderníctve ti to tak spravia ale podľa mňa to bude divné
nenenenenenenenen to nech nie je pravda
Ale nestrácaj nádej