Je pravda, že to čo človek vyžaruje si k sebe aj priťahuje?
alebo ešte troška inak
Človek si k sebe do života priťahuje osoby podľa toho ako sa správa, ako sa chová resp. osoby rovnakého charakteru ako je on sám?
(pretože popravde u mňa to moc nesedí)
podla mna hej lebo ked mam s nejakym clovekom dlhodobejsie vydrzat tak si musime sadnut proste nie ? mozno nie ze to iste aj pritahuje ale z dlhodobejsieho realneho hladiska len s takymi nieco vie riesit ci vztah alebo kamaratstva a pod..
napr ja pritahuje rozne typy ludi ale len s tou jednou skupinkou sa viem zabavit a realne zdieoat nejake veci a zit
priťahovanie je o myslení, myslenie je o správaní, správanie je o žití a žitie je o pohybe ... a je jasné že keď každodenne budeš myslieť na slona tak si budeš z tých kvánt informácií selektovať iba tie so slonom a ľahšie sa dostaneš k slonovi ako ktokoľvek iný kto naňho nemyslí ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
napr ja pritahuje rozne typy ludi ale len s tou jednou skupinkou sa viem zabavit a realne zdieoat nejake veci a zit