Tak ja by som mu určite pomohol. Aj keď najskôr by som sa s nim o tom bavil cez telefon a pozeral pritom telku ale keby potreboval aby som prišiel za nim tak neni problem.
Uz sa mi to stalo.. Ved co, v telke davaju reprizy, maximalne si to pozriem na nete.. A priatelka nadovsetko (ano, niekedy som hnusna. Ano, niekedy som ironicka. Ano, niekedy sa nevhodne bavim na nevhodnych veciach, nevhodne na ucet niekoho, kto mi pripada nevhodny. Ale inak som zaiste skvela kamaratka
C/F podľa naliehavosti hlasu. nejakú telku mám na saláme. naposledy som ju pozerala asi 10 minút cez olympiádu, to som prišla do obývačky, keď otec pozeral biatlon, biatlon mám rada, tak sme to dopozerali. a predtým, keď ešte chodili na markíze Priatelia poobede, to som si zapla, prvých pár scén som vnímala a pri zvyšku som si pred odchodom do práce zdriemla. to mohol byť... január.
mne by ani nešlo o ten program, momentálne ani nič také nemám, čo by som musela vidieť, ale aj keby....proste ide o to, že je nedeľa večer, považujem sa (a som aj považovaná) za obetavého priateľa, ale to neznamená, že kvôli nejakej blbosti by som sa o deviatej večer išla obliekať a bežala preč, keď mi zdravý rozum hovorí, že to môže počkať. ale tak neviem si predstaviť takú blbosť, kvôli ktorej by mi mohol niekto volať a nevedel to sám posúdiť.
neberte to osobne, ale v otázke sa spomínal "zúfalý hlas tvojho dobrého priatela" musíme sa najprv skamarátiť, aby sme boli dobrí priatelia a potom kľudne
Ja ani nič nevypínam,okamžite letím,cestou si zlomím nohu na schodoch,doplazím sa na cestu kde ma zrazí auto ale to nevadí,idem ďalej len aby som pomohol. Jedným slovom a po slovensky ,,NASRAŤ,,.Okrem rodiny mi za to nestojí nikto aby som sa nejak obetoval.
Presne tak....kamarati su dolezitejsi....co keby ste boli na ich mieste?...tiez by ste potrebovali pomoc a takto by vas odkopol....jednoducho su dolezitejsi nez nejake debilne televizne programy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
To tam rovno mohlo byť, že som práve uprostred jedenia chlebu s maslom ...
ale samozrejme rád mu pomôžem, nech dôjde sa vyrozprávať...
(možno by som skúsil (ak by to bol faaaaakt brutálny program) tak, že "vitaj, pozri kukám toto, nechceš prísť na iné myšlienky?")
ale to samozrejme hovorím len hypoteticky, mám Magio a vie nahrávať ten program, tak by som si ho pozrel o pár hodín neskôr
@tomas mám problém, môžem prísť?
@okay
neberte to osobne, ale v otázke sa spomínal "zúfalý hlas tvojho dobrého priatela" musíme sa najprv skamarátiť, aby sme boli dobrí priatelia a potom kľudne
Stáva sa mi to dosť často, čiže som už pripravená (cca o 18:15)