hladujuce deti v Afrike. ale seriozne, co im to pomoze, ked sa pre ne budem trapit a klikat na likey na FB? nic. ked mam moznost si radsej kupim nieco od Unicefu, to zmysel ma.
@ultimategrowl to si nemyslim, ale nema zmysel sa trapit pre nieco, co sa ma netyka a nedokazem to zmenit. hoci mam skor pocit, ze vela ludi sa len tvari, ze ich to trapi.
ani nie tak trapi, ale ked ludi nieco trapi a povedia mi to, tak si vzdy myslim ze na tej veci trapi uplne nieco ine, ako to, co ich trapi naozaj...a celkovo to je tak aj s myslenim a nazormi atd...
skoro vsetko co sa netyka mna a nijako to priamo neovplyvnuje moje pocity.. niekomu to moze pripadat ako cisty egoizmus, ale som rada ze ako-tak (ne)dokazem zariadit samu seba, trapit sa kvoli veciam s ktorymi nemam nic spolocne a kazdopadne ich aj tak tym trapenim nijako neovplyvnim, to uz by bolo na mna privela.
a vzdy sa cudujem co vselico dokaze ludi seriozne trapit a neviem pochopit preco, ale vsak dostatocne si to trapenie nahradzam vlastnymi hovadinami, takze je to vyvazene :letim:
netrápi ma napríklad nezamestnanosť mladých ľudí, hlavne absolventov z VŠ akú študujem ja, pretože viem, že mňa sa to netýka. a potom také veci ako chudoba a podobne. jednak si myslím, že ja s tým aby vymizla neviem nič spraviť a jednak že nie sú na Zemi prostriedky na to, aby každý mal dostatok.
Určite ma netrápia katastrofy kde zomrie veľa ľudí. Preboha, množíme sa jak potkany! To mi má byť ľúto nejakých 300 mŕtvych? Radšej si poviem, že ich mohlo byť viac...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ani neviem či afrika nie je výmysel xDDD
častokrát zlý postoj, že ma nič netrápi, ale... mňa to netrápi!
a vzdy sa cudujem co vselico dokaze ludi seriozne trapit a neviem pochopit preco, ale vsak dostatocne si to trapenie nahradzam vlastnymi hovadinami, takze je to vyvazene :letim:
@antifunebracka ty si bol v pali vam to ci kde ? podla tej fotky sa mi zda ze to je pali vam to