mne sa tu paci ze tu kazdy kazdeho pozna alebo ako to povedat ale zas na fb mam takmer celu triedu co tu nie a na pokeci ma zas nikto nepozna tak si tam mozem robit co chcem
mam rada ze je tu zo vsetkeho kusok .. pridam si fotky, dam stav, pokecam s kamosmi este si aj precitam nejake novinky .. stavy sa tu nemenia kazdych 5 minut a teda su zaujimave .. najprv som tu bola tak inkognito a ked som sa tu udomacnila a pravdivo vyplnila vsetko v profile tak som zistila ze ma tu pozna vela ludi .... ajtak tu rada chodim baj d wej jedina soc siet na ktorej som
no podobne jak vacsina uz napisala skoro nikdo ma tu osobne nepozna
a nekedy je tu aj celkom sranda a nejsu tu samy kkti ako inde , aj ked jasne su aj tu ludia ktorych nemusim , a este aj preto ze ziadna podobna stranka u nas asi ani neexistuje , a ked ano tak tam nikdo nechodi takze je tam nuda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
@side3 no a ani tak ľahko nespozná, taktiež súhlas
@all ďakujem za názory
Ale v poslednej dobe to tu dosť upadá čo je podľa mňa veľká škoda.
...ake inač určite 100razy lepšie ako fakebook
a nekedy je tu aj celkom sranda a nejsu tu samy kkti ako inde , aj ked jasne su aj tu ludia ktorych nemusim , a este aj preto ze ziadna podobna stranka u nas asi ani neexistuje , a ked ano tak tam nikdo nechodi takze je tam nuda