4 povie ti aj veci co by ti v bdelom stave nepovedala?
moja kamoška nam hovorila ze bola namesacna, vysla von z bytu, privolala vytah a hovorila no pod (meno jej psa) no pod. Ona si to vobec nepamatala ale jej otec ju pri tom videl.
ja som, ale iba tak trosku Stalo sa mi napriklad, ze som v noci vytrhla z lampy ziarovku a zasunula ju pod postel, presuvala som nejake predmety, ci mobil (akoze budik) zvyknem bezne vypinat bez mojho vedomia, ci ho dokonca rano najdem na posteli vypnuty, aj ked vecer bol na zemi a zapnuty... Ale este nikdy som nastastie nevstala z postele.
ja som bola namesacna ked som bola este dieta a sranda co som robila mi rano rozpravali rodicia..napr ze som zasvietila vsetky vsetla v byte alebo som chcela ujst a napr ze som pustila vodu v noci a take somarinky hehe sa mi to potom ratalo ked mi to vraveli
ja robím také hovadiny že vstanem a som si vedomá toho že som hore, pozriem na hodinky je trebárs 3 v noci a potom sa na nič nepamätám a ráno zvyknem mať popratanú izbu alebo urobenú domácu čo si zabudnem urobiť, alebo tak nejako...
Našťastie nie netrpím ničím podobným pretože spím len veľmi málo a to zvyknem byť už totálne vyčerpaný tak že ani nevládzem vstať s postele.
Moja neresť spočíva skôr v tom že počas školského roka si niekedy aj o jednej v noci začínam robiť domáce úlohy na zvyšok týždňa a tak to aj potom vyzerá.
Aj ja som namesačník a jeden z panelákových ľudí ( Re 9: Nestraš ) Dakedy mám obdobia, že aj skoro každý tretí deň inokedy aj pol roka nič. A dozvedám sa o svojich nočných výčinoch až na druhý deň ráno, tak mi je to vždy také divné ako by to bola iná osoba alebo čo Poväčšinou, vraj behám po byte, otváram dvere, zapnem si televízor, otvorím chladničku, pred mesiacom som bratovi z celej sily vraj udrel do brucha , daľej vykrikujem nahlas všelijaké sprostosti (len dúfam, že nevykecám fakt všetko ) a tak... Najviac ma ale sere ak v noci niečo niekam založím a potom to nie a nie nájsť
moja sestra byva niekedy namesacna....naposledy v noci vstala,zobrala noznice,ustrihla dreveneho papagaja na spagate nad jej postelou a lahla si spät do postele....a ja oci ako tenisaky,ze co to bolo...????vyhukana:/
moja segra zvykne pravidelne kecavat zo sna uz mi par krat kazala pozametat, upratat...inokedy dake veci zhadzovala na svoju kamosku...raz takym divnym hlasom povedala: uz si? hm? no znelo tu cudne a naposledy sa prechadzala po izbe a z vaznym vyrazom hldala kamaratku
ja som bola namesacna dlhu dobu.....a bolo to hlavne vtedy ked sme spavali este s nasimi v izbe.odkedy mam vlastnu detsku tak namesacka neisom..no teda aspon si myslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Moja kamoška išla v noci cez celú dedinu ku svojej kamarátke po farbičky, čo si u nej zabudla. Normálne v pyžame a bosá Všetci ju potom naháňali
moja kamoška nam hovorila ze bola namesacna, vysla von z bytu, privolala vytah a hovorila no pod (meno jej psa) no pod. Ona si to vobec nepamatala ale jej otec ju pri tom videl.
Moja neresť spočíva skôr v tom že počas školského roka si niekedy aj o jednej v noci začínam robiť domáce úlohy na zvyšok týždňa a tak to aj potom vyzerá.
Kamoska je,no a ked som ju videla "v akcii",tak fakt dakujem ze som neni namesacna
samozrejme rano si nic nepamatala