Je normálne ze mi v predajni nechceli reklamovať oblecenie? (v deň kúpy)
Kúpila som si oblečenie a ked som prisla domov mi velmi nesedelo a taktiez sa mi nezdalo kvalitne. bolo na svoju kvalitu nahodou drahe tak som sa rozhodla ze ho vratim ale v predajni mi povedali ze sa to neda vratit lebo to nemaju ako stornovat a predavač
Narok na vratenie tovaru zakupeneho spotrebitelom priamo na predajni zo zqkona nevyplyva; takto zakupeny tovar je mozne vratit pripadne vymenit len na zaklade dohody s predajcom; napriklad do Baumaxu sa da vratit tovar bez dovodu, ale nesmie byt poskoden& a v originalnom obale; v Tesco je mozne tovar vratit aj bez udania dovodu, ak splna stanovene podmienky, neposkodeny, kompletny ci v sulade s hygienickymi predpismi; v Hypernove ma zakaznik na odskusanie tovaru 14 dni; v Carrefour sa da vratiit tovar bez udania dovodu do 8 dni od jeho kupy, tovar nesmie byt pouzity, musi byt kompletny a neposkodeny a zabaleny v originalnom obale ...
Urcite tu niekto este vytiahne 7dnovu lehota na vratenie tovaru bez udania dovodu. Ale cele je to inak. Podla pravnych predpisov EU ma spotrebitel pravo na zrusenie objednaky do 7 prac. dni. Tato lehota na rozmyslenie zacina odo dna prevzatia tovaru alebo od uzavretia zmluvy o poskytnuti sluzby. Svoju objednavku moze v ramci tejto lehoty spotrebitel zrusit bez udania dovodu, napr. aj vtedy, ked si kupu rozmysl. Predajca je povinny peniaze vrátit do 30 dni vratane nakladov na postovne, ktore spotrebitel zaplatil pri objednavke tovaru. Toto vsak plati vzdy LEN, KED SI SPOTREBITEL TOVAR KUPUJE MIMO KAMENNEHO OBCHODU – E-SHOP, TELEFONICKY, CEZ KATALOGY A P. Spotrebitel znasa naklady na vratenie dodaneho tovaru predajcovi. A toto pravo sa neda uplatnit pri cestovnych listkoch, listkoch na kulturne podujatia (koncerty, vystavy), ubytovani, dovoleniek, kupe jedal a napojov.
seriózne na ňu vybehni s Obchodnou inšpekciou a Asociáciou slovenských spotrebitelov a že máš právo vrátiť tovar do 30 dní bez udania dôvodu, dovi.. keby mi to nechcú vrátiť aj tak, tak im tam fakt niekoho pošlem
somarina. nemas pravo na vratenie tovaru. mas pravo na reklamaciu tovaru, co je rozdiel a nie je to tento pripad, takze to, co ti radi napr. tuto rheia ti bude nanic, akurat sa tym strapnis
vratit tovar mas pravo napr. pri nakupe cez internet. ale toto nebol ten pripad ocividne.
niektori si zjavne mylia kamenne obchody s internetovymi. nezda sa ti cena vzhladom ku kvalite - si bola snad pri zmysloch ked si to kupovala nie? a skusala si si to, tak nie je dovod, preco by ti mali nieco vracat alebo menit. to je len dobra vola toho obchodnika/obchodu, no nie povinnost.
každá obchodná sieť má iné podmienky, niekde sa nedá vrátiť tovar vôbec, dá sa iba vymeniť a majú na to rôzne lehoty. treba sa informovať na pokladni - tam je väčšinou vystavené info o možnosti vrátenia tovaru, výmene, reklamácii. džízs ľudia! .......... ďakujem Bohu, že som išla na školu a nemusím toto počúvať pri pokladni už....... najhoršia je naozaj práca s ľuďmi...
@rheia reklamacia je o vrateni nejakeho vadneho tovaru, pokial viem. Nabehnut do obchodu s tym, ze cestou domov sa ti to tricko prestalo pacit, tak nech ti daju peniaze... to je trochu o niecom inom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
2. zväčša ti v obchode oblečenie vymenia za iné, ale nie je to ich povinnosť a je dobré sa na to informovať už keď ho kupuješ
-
Urcite tu niekto este vytiahne 7dnovu lehota na vratenie tovaru bez udania dovodu. Ale cele je to inak. Podla pravnych predpisov EU ma spotrebitel pravo na zrusenie objednaky do 7 prac. dni. Tato lehota na rozmyslenie zacina odo dna prevzatia tovaru alebo od uzavretia zmluvy o poskytnuti sluzby. Svoju objednavku moze v ramci tejto lehoty spotrebitel zrusit bez udania dovodu, napr. aj vtedy, ked si kupu rozmysl. Predajca je povinny peniaze vrátit do 30 dni vratane nakladov na postovne, ktore spotrebitel zaplatil pri objednavke tovaru. Toto vsak plati vzdy LEN, KED SI SPOTREBITEL TOVAR KUPUJE MIMO KAMENNEHO OBCHODU – E-SHOP, TELEFONICKY, CEZ KATALOGY A P. Spotrebitel znasa naklady na vratenie dodaneho tovaru predajcovi. A toto pravo sa neda uplatnit pri cestovnych listkoch, listkoch na kulturne podujatia (koncerty, vystavy), ubytovani, dovoleniek, kupe jedal a napojov.
vratit tovar mas pravo napr. pri nakupe cez internet. ale toto nebol ten pripad ocividne.