je to slizký, populistický vekslák a kurevník.
a dokážem pochopiť, že mu kadejaká chudera skočí na kolík, aby z toho vytrieskala prachy (ideálne alimenty), ale nikdy, nikdy nepochopím, akú motiváciu majú ľudia, ktorí ho volia
Pre mna nie, pretoze je promiskuitny a angazovany v politike (uprimne neviem, co je odpudivejsie, oboje beriem ako absolutnu kontraindikaciu vztahu), ale inak si myslim, ze nevyzera najhorsie a urcite dokaze dat zene pocit, ze sa o nu postara, co mnohym staci
Keď sa vylieči tak mu skúsim napísať, či poskytuje rozvozové služby aj mužom a podľa toho sa rozhodnem. Inak to budem považovať za diskrimináciu od 2. najvyššieho ústavného činiteľa.
Mňa by celkom zaujímalo, ako to pri tom jeho plodení prakticky a technicky prebieha, či si tie jeho "mamičky" dohadujú vopred termín na oplodnenie, že: "Vieš čo, v pondelok večer mám čas medzi 22:00 a 22:10, rýchlo ti ho tam šupnem a potom daj vedieť, či sa podarilo..."
Alebo: "Boris ahoj, ja som (tá a tá...) nespravil by si mi dieťa? Mám čas nabudúci týždeň, čo povieš, hm? Dohodneme sa?"
Alebo či je to celé viac romantické a povedia si aj predtým, že sa lúbia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Zato taky Rostas..
a dokážem pochopiť, že mu kadejaká chudera skočí na kolík, aby z toho vytrieskala prachy (ideálne alimenty), ale nikdy, nikdy nepochopím, akú motiváciu majú ľudia, ktorí ho volia
Alebo: "Boris ahoj, ja som (tá a tá...) nespravil by si mi dieťa? Mám čas nabudúci týždeň, čo povieš, hm? Dohodneme sa?"
Alebo či je to celé viac romantické a povedia si aj predtým, že sa lúbia