Ale keby sa peniaze pre mna stali modlou, koncim. Su treba, ale nezasvetim im zivot. Zivot zasvetim jedine poctivej praci na sebe v tom, co chcem robit, cim sa chcem zivit a velmi rad by som aj troska kladne ovplyvnil zmyslanie ludi vo veciach znasanlivosti toho , co je ine.
co ja viem, ked niekto povie, ze peniaze nie su dolezite, je to hlupost. peniaze su dolezite, lebo zabezpecuju materialnu cast nasho zivota. ale tie hodnoty, ktore by mali byt pre cloveka hlavne- zdravie, stastie&laska tie si za ne nekupis. ale odpoved na prvu otazku: nie, podla mna nie je venovanie celeho zivota ziskavaniu penazi spravne. ale tak 100 ludi 100 chuti
po celom svete je dnes asi zisk. nie vyhrať, tak to nie je úspešná. ako často budete merať rozvoju krajiny v tom, ako šťastní sú? nikdy. namiesto toho, je to všetko o tom, koľko peňazí v krajine predaja.
naozaj dúfam, že sa budeme pohybovať od súčasného myslenia. je smutné žiť vo svete, kde peniaze sú viac než šťastie, a dokonca aj ľudské životy.
urcite je dolezite zarabat nejake peniaze ak chces samostatny zivot ... nie vsak venovanie zivota tomu ... to urcite nie :/ najlepsie zarabat peniaze za pracu, ktoru milujes
nemalo by to tak bohužiaľ byť, ale bohužiaľ to tak je..... možno 90% ľudí pracuje v práci, ktorá ich vôbec nebaví, prídu domov, sadnú k tv a čakajú na ďalší deň, .... mojou prvoradou úlohou je si nájsť niečo, čo ma bude baviť teda sa budem zabávať popri práci
Závisí od hodnotách človeka... Ak je niekto vysoko ambiciozny a nikdy nebol veľmi nadšený myšlienkou vybudovaním rodiny a šťastného usadeného života, nechápem, čo by bolo zlé na tom, že celý život by chcel iba "bohatnúť" a niečo dokazovať
keď niekto povie, že peniaze nie sú pre neho dôležité, tak buď ich má a neuvedomuje si, čo by znamenalo, keby ich nemal alebo potom žije v úplne inom svete...
ale NIE, nemal by to byť zmysel života...nenávidím túto spoločnosť, kde keď nedáš úplatok lekárovi, tak veľa z nich sa s tebou ani zaoberať nebude alebo ťa rovno nechá umrieť, kde na všetko a hlavne na zabezpečenie zdravia a vzdelania peniaze potrebuješ...a veľa...a viem o čom hovorím...kde už malé deti odsudzujú tie, ktoré nenosia Nike či tie, po ktoré rodič príde autobusom a nie na BMW...kde sa hodnoty ako láska a priateľstvo pomaly vytrácajú...nechce sa mi pokračovať...ale je to smutné...
lenže žijem v takom svete a preto bude pre mňa získavanie peňazí veľmi dôležité...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ale keby sa peniaze pre mna stali modlou, koncim. Su treba, ale nezasvetim im zivot. Zivot zasvetim jedine poctivej praci na sebe v tom, co chcem robit, cim sa chcem zivit a velmi rad by som aj troska kladne ovplyvnil zmyslanie ludi vo veciach znasanlivosti toho , co je ine.
filip
Lebo vám nič tak neoplivnuje život
naozaj dúfam, že sa budeme pohybovať od súčasného myslenia. je smutné žiť vo svete, kde peniaze sú viac než šťastie, a dokonca aj ľudské životy.
ale NIE, nemal by to byť zmysel života...nenávidím túto spoločnosť, kde keď nedáš úplatok lekárovi, tak veľa z nich sa s tebou ani zaoberať nebude alebo ťa rovno nechá umrieť, kde na všetko a hlavne na zabezpečenie zdravia a vzdelania peniaze potrebuješ...a veľa...a viem o čom hovorím...kde už malé deti odsudzujú tie, ktoré nenosia Nike či tie, po ktoré rodič príde autobusom a nie na BMW...kde sa hodnoty ako láska a priateľstvo pomaly vytrácajú...nechce sa mi pokračovať...ale je to smutné...
lenže žijem v takom svete a preto bude pre mňa získavanie peňazí veľmi dôležité...
Ale, peniaze = úspech, a kto by v dnešnom svete nechcel byť úspešný a byť na vrchole