akože stačil mi len nadpis toho článku a ďalej som veru ani nečítala veď každej babe sa páči niečo iné
a ako, nemáš hádam 12 rokov, že sa budeš riadiť nejakými článkami to si môžeš kúpiť Bravo a tam toho budeš mať viac popísaného
súhlasím s @2 kecy a la Bravíčko ... neviem podľa mňa bude najlepšie ak budeš sám sebou a nie prispôsobovať sa niekomu ... a už vôbec sa nepretvaruj....samozrejme máš vylepšovať povahu ale nie podľa tohto podľa mňa to zistíš v živote ak budeš mať otvorené oči a budeš sa zaujímať ... môj názor... a hlbšie rozoberať veci v tom článku nebudem ... bolo by toho veľa a predsa neprezradím všetko
moja skusenost - ziadne oblecenie, styl vystupovania ani zaujimava tema na konverzaciu nepomozu, ked ma ten clovek neohuri svojim vyzarovanim. niekedy staci, aby ten muz prisiel, pozrel na zenu a ona z neho nespusti cely vecer oci, aj keby bol neviem aky. vsetko je to o nejakej podivnej iskre, chemii atd. ked tam nie je to, tak je to cele blbost.
moja rada pre muzov - najlepsie vysledky dosiahnete v case, ked ma zena ovulaciu.
to su len komercne kokotiny pre ludi co maju vymazany mozog ziadna takato brozurka s navodmi ako urobit to a ako to nemoze fungovat u normalnych ludi aj ked je este vobec niekto normalny ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a lajk miesto laika ani nespomínam
pozvyte :ble:
a isto mnoho nepoužitých čiarok
a inak sú tam samé všeobecné kecy a la Bravíčko, toľko k tomu celému
a ako, nemáš hádam 12 rokov, že sa budeš riadiť nejakými článkami to si môžeš kúpiť Bravo a tam toho budeš mať viac popísaného
moja skusenost - ziadne oblecenie, styl vystupovania ani zaujimava tema na konverzaciu nepomozu, ked ma ten clovek neohuri svojim vyzarovanim. niekedy staci, aby ten muz prisiel, pozrel na zenu a ona z neho nespusti cely vecer oci, aj keby bol neviem aky. vsetko je to o nejakej podivnej iskre, chemii atd. ked tam nie je to, tak je to cele blbost.
moja rada pre muzov - najlepsie vysledky dosiahnete v case, ked ma zena ovulaciu.