Nie... Nikdy nebol... všetkým to príde zvláštne, ale som tak vychovaná... Nevyzliekať sa na verejnosti samozrejme, ale v rodine sa nemám prečo hanbiť...
Fuh..to by som uz neurobil..dufam,ze nedostanem osypky [(duram,ze po S tam budeY) ,nechcem aby ma napadli grammar nazi ] bo uz vonkoncom by som sa nenechal potierat ..radsej nepomyslam,lebo kiahne som mal 15tich a bolo to trapne..ale nedal som sa
vlastne ja sa hanbim aj pred inymi ludmi prezliekat..:
@n0win0u nechce dostať osýpky, lebo predpokladá, že v tom prípade by ho musel niekto celého (nahého) niečím natierať. v strede vety v dvoch zátvorkách dúfa, že osýpky sa píšu s ypsilonom, lebo nechce byť kritizovaný gramatickým gestapom.
@n0win0u@27 Nechce dostať osýpky, lebo už keď mal v 15-tich kiahne, tak mu bolo trápne vyzliecť sa pred rodičmi a nechať sa ponatierať tou gebuzinou, čo sa dáva na kiahne a pomedzi to mal v zátvorke poznámku že dúfa, že osýpky sa píšu tak, ako ich napísal, aby ho tu ľudia nešli ukameňovať za gramatiku. Ale pivo si neprosím, môžeš pozvať niekoho druhého...
@galinka tak ale to akoze je sprostost aj tak, sak vajca mu hadam mama nemusi natierat ne, to sa natre aj sam, a v trenkach ked je tak nvm za co by sa hanbil potom O_o nerozumiem tomu proste nejako extra teda ja, ale neham to tak, idem sa tiez bad, ze dostanem volajake flashiky
Aj áno. Kedysi som sa hanbila pred fotkami v izbe. Tak som vždy zhasla, prezliekla sa do pyžama a pokračovala ďalej v niečom. Občas som mala paranoju, čo ak je v mojej izbe kamera a dokonca i s nočným videním?
preboha preco by som to mala robit? nevadi, ze ked som bola mala, tak ma videli stale, skor pred sestrou by som sa vyzliekla, ze by ma neporazilo z toho, ale pred nasimi? Preco preboha?
Moji rodičia ma nevideli nahú tuším od... desiatich? Robí mi problém, už len keď ma vidia v spodnom prádle, nieto ešte nahú. A nie je to iba tým, že mám aj piercingy, o ktorých by som bola radšej, keby nevedeli...
Tak ako, pred mamou nie, skôr pred otcom a bratom, ale tak raz za čas sa nedopatrením podarí keď som v sprche alebo v izbe a vtrhnú tam Ale tak že cielene že by som vedela že ma vidia a tak tak to nie, vadí mi to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
No kapanek by to problem trochu bol
Ale neviem si predstavit tu situaciu pri ktorej by k tomu malo dojst
a ešte ako...
to už bola doba kedy ma videli holého...
vlastne ja sa hanbim aj pred inymi ludmi prezliekat..:
ale ocakavam racionalne usudky a postupy
Ale ten nadpis fóra znie tak zaujímavo, akoby si mala na mysli pravidelnú prehliadku telesných dutín
No ty si asi ešte nemal poriadne osýpky!
@n0win0u mne ho mozes kupit uz len kvoli tomu,ze si hasic
mal som ovcie kiahne.. a teda aj tak nechapem proste co si tym chcel povedat, to ked mas osypky tak holy lezis a len ta natieraju ci co ?
No vtedy len mama musí natierať vajcia a potom ich musí prísť farár požehnať, aby sa vyliečili!
(Ale nič, len mi po čase zasa raz šibe a prišiel som na chuť trápnym vtipom slight_smile:
no ale keď mas osypky tak ich mas doslova vsade,to ne jak kiahne,ze tu a tam,ale osypky mas tu,tu,tu,aj tu.tu tiez,tu.tu,tu proste vela v
bodiek
A zas vies jak matky,a tam nemas,cekaj kuknem,no tazky (facepalm) chapes..
nejdem ani s chalanmi do spolocnej sprchy chapes
@amikadze mas rada matiku,co?
a bývam zahriaknutá i vtedy, keď sa presúvam do inej miestnosti v spodnom prádle
a je to pre mna problem
@61
1/2 nie.
ale pred fotrovými ani za svet -.-
a pred rodičmi dupľom teraz nemôžem, keďže som sa dala tetovať a oni o tom nevedia
to teda určite hej
a ja že som jediný paranoik s kamerami, občas mi to aj teraz ešte napadne