Ahojte, postupne... Mal som sex, urobil som sa , partnerka nie.. po pol hodine sme mali sex znova... Ja som sa vycikal a trochu si utrel penis vreckovkou... Na ten 2x sa hneď na začiatku roztrhol kondom... Vôbec som sa neurobil.. Ale bojím sa , že je teho
šanca je vyššia, keďže ste robili 2x po sebe... takže pre istotu by som kúpila ten baby test, a tiež záleží, či mala práve plodné, alebo neplodné dni... takže tak...
nemala by byt tehotna, pretoze ten predejakulat sam o sebe neobsahuje spermie, obsahuje ich len vtedy aj v mocovej rure nejake ostali po predoslom spraveni sa a kedze si sa nespravil, tak sanca je dost nizka
Ok, rozumna reakcia na podla mna absolutne nerozumnu otazku (nerozumnu z dvoch aspektov- za 1. Ako mozes ocakavat nieco rozumne na birdzi? za 2. Na co jebes, ked nevies take zakladne veci...?)
Takze pravdepodobnost, ze by mohla byt v tom je dost mala, ale nahoda je svina, takze bud tableka po, alebo test
čo má nedosiahnutý orgazmus spoločný s možným tehotenstvom?
ale tak, ja si myslím, že tam šanca je - lebo však zákon schválnosti dospelí ľudia, ktorí sa o bábätko dlho snažia, tí majú s počatím problémy, ale nedospelé, priam hlúpe decká, tie sa rozmnožujú ani nevedia ako
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
gratulujem otecko !
Možnosť tam je. Ale neviem podľa mňa, ale keď nie ste si istý, kúpte si test , nestojí až tak veľa.
Takze pravdepodobnost, ze by mohla byt v tom je dost mala, ale nahoda je svina, takze bud tableka po, alebo test
ale tak, ja si myslím, že tam šanca je - lebo však zákon schválnosti dospelí ľudia, ktorí sa o bábätko dlho snažia, tí majú s počatím problémy, ale nedospelé, priam hlúpe decká, tie sa rozmnožujú ani nevedia ako