Neviem ci mam blbych kamaratov /znamych/ ked sa mi smeju stale ze nemam babu a ze je zo mna stary mladanec a ze zacinaju pochybovat ci som na baby oni maju takmer kazdy druhy tyzden novu babu a zo mna si robia srandu ze nemam nikoho.ale nechcem byt ako
Urob frajera pred tvojimi "kamosmi" a povedz im ako je to u teba. Ze ty si vacsi frajer ako oni...ty nemas frajerky, ty si len uzivas. No...ved povedz ako si minule dal dole tu vietnamku co si s nou bol v posilke, nehanbi sa
ako kamoši sú kamoši.. ale mne moc ako kamoši nepripadajú.. keď to povedia raz oki.. ale ak to stále opakujú tak mi to príde divné, takýchto ľudí by som kamošmi nevolala..
a určite je dobre že sa do toho neponáhľaš.. keď bude mať kamoš PROBLÉM tak potom to len začne..
@vilo14 ja si myslim, ze si fake...evidentne zakladas fora, ked nieco z toho moze byt pravda, ale STARY MLADENEC tymto si sa prezradil to kto ta moze volat STARY MLADENEC ? fake!
to je zlate... ze stary mladenec... v tvojom veku je normalne, ze do seba ako kamarati pindate, sak rivalita medzi teenagermi musi byt... ale ja neviem co si z toho robis... poznam aj starsich od teba, co nemali babu... aj do 20 rokov! neviem co riesis... ja som mala prveho chalana som mala 16! a nehanbim sa za to...
aj tak su ti tvoji kamarati debili... za tie baby ze maju furt inu... normalne im povedz ze oni su blbi, lebo nevedia obsediet pri jednej a ty cakas na tu pravu... a mas. moj kamarat tiez do neho pindali ze co si babu nenajde, mali o neho aj holky zaujem ale povedal, ze caka na pravu a bodka. nikto do neho nepinda. a chalan ma pritom 19 rokov... noaco...
neber si to tak...ty si normalny pochybujem ci oni...podla mna je super,ze mas taky nazor a to,ze sa odlisujes od ostatnych a ze ta odsudzuju to tak neber..zostan aky si
a si si isty ze su naozaj kamosi?no ja si myslim ze je to kazdeho osobna vec,ci ma niekoho,alebo nie..a keby si aj bol gay...tak co ich je do toho.. myslim ze nieje chyba v tebe ake v nich..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a určite je dobre že sa do toho neponáhľaš.. keď bude mať kamoš PROBLÉM tak potom to len začne..
v 14 okupovať baby.. nič moc teda..
a v 14tich nikto nemôže byť starý mládenec...
aj tak su ti tvoji kamarati debili... za tie baby ze maju furt inu... normalne im povedz ze oni su blbi, lebo nevedia obsediet pri jednej a ty cakas na tu pravu... a mas. moj kamarat tiez do neho pindali ze co si babu nenajde, mali o neho aj holky zaujem ale povedal, ze caka na pravu a bodka. nikto do neho nepinda. a chalan ma pritom 19 rokov... noaco...
kasli na nich...