mne je tak hrozne...ked som single... pred rokom som bola tomu este rada, ale teraz mam zase o rok viac a uz ma to zacina stvat tato samota .. najme, ked su teraz vsetci v mojom okoli stastne zadani, ale riesia nadejne vztahy..
@happycat podobne...proste ja som rok sama uz...a ked vidim ze niektore baby / chalani sa rozidu s dakym aj dlhodoby vztah aj kratkodoby to ej ejdno co to bolo a za dva tyzdne uz mi basnia o dakom inom tak mi je dost mizerne...ci som taka strasna?
Ja si ani nepamätám kedy som naposledy niekoho mala... Byť single je dobré, človek nie je obmedzovaný a môže si robiť čo chce, má všetko čo potrebuje, ale po čase aj tak každému začne chýbať niekto stály..
single hovoria, že tak im je najlepšie a ľudia vo vzťahu zas hovoria, že tak im je najlepšie a keď sa rozidu, tak budu zase hovoriť, že byť single je najlepšie...
ako pre koho...vztah alebo bez vztahu-mne to uz zacina byt asi jedno..uz to neriesim ..jednoducho bud to pride alebo nie ...treba zit, a vyuzivat kazdu prilezitost co zivot ponuka- to je pre mna zivot ..
Doteraz som mala len sex. vzťahy, ale posledný cca rok aj 8 mesiacov chodím s mužom a mám sa dobre, lebo aj keď potrebujem riešiť niečo výsostne súkromné, čo nechcem riešiť s teplým bratom alebo sestrou, tak idem za ním.
@5zdenuska8 - strašná ? Keď človek od vzťahu očakáva niečo viac ako len povrchnosť, ktorú vidí u druhých je skôr v dnešnom svete na obdiv. Prajem výdrž. Všetko dobré musí dozrieť. Rok ešte nič neznamená - leda ak u ovocia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
všetko má svoje pre a proti
ale.... ak sa mám vyjadriť ako je to so mnou, tak s mojim priateľom je mi neskutočne, narozdiel od časov, kedy som bola sama
Ked hras multiplayer mas pocit, ze okrem tej osoby k zivotu nikoho ineho nepotrebujes.
A to je podla mna chyba, na ktoru sa pocase doplati.
Ideal je laskyplny, nezny, romaticky ale triezvy vztah, ktory ti nezneviditelnuje zvysok sveta.
@hluzar - nuž, asi tak nejako!