pockaj kym budes mat viac rokov videla som aj na 14rocnej a neskutocne sa jej to nehodilo na starsich to vyzera lepsie.. a ak sa ti este bude menit vaha,tak si to cele dokasles.. sestre ostala jazva kvoli tomu
vravi sa ze na leto by si to nemala mat koli tomu ze piers sa hoji niekedy az 6 mesiacov a prve 3 nemozrs ist na kupko ani do vody a mnuss sa max o to starat ale ak si ochotna sa vzdat na tri mesiace opalova vlastne ak by si si to dala v maju tak skoro pol prazdnin bez slnka ako lepše je na to zima ale tak ja ho mam od marca a stale neni uplne zahojeni je to len na tebe co so schopna si koli tomu odporiet
podla mna teraz v pohode, ked som bola deviatacka spolužiacka si dala v maji a potom aj na kupko chodila v juni a sa jej nezapalilo... ale ja by som si nedala...
tak po takej stránke či je to pekné ...je to velmi pekne..aspon podla mna...ale hey hey to sa dlhšie hojí..ale ako u koho...mno ae ja by som neriskovala..radšej počkaj, a p dovolenke si ho daj
Aj ja mám piercing v pupku ... jediné čo je na tom cez leto blbé že mesiac by si sa nemala kúpať v chlórovej vode a nemala by si si to vyberať 2 mesiace .. ináč je to v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a neviem,daj ak mas pekne brucho