Chcela by som sa vas spytat, ze ked pri sexe sa moj chalan urobi do kondomu tak treba kondom vymenit ak chceme pokracovat v sexe dalej...?a nehrozi pri vymienani ze sa dostane na novy kondom nejaky pozostatok z predchadzajuceho? a nemoze sa stat, ze po vy
lol nechce sa mi veriť že sa toto niekto môže naozaj opýtať...keby sme žili v stredoveku kde nejsu žiadne informacie...a btw v kondomoch je aj navod na použitie ked už nevieš čo s nim
klííídek deti to už aj keď sa tu niekto niečo normálne spýta a žiada o radu si musíte z toho robiť pi*u ?? čo tak naučiť sa používať fórum ?? keby toto spravíte na hocijakom inom fóre moc dlho by ste sa tam neohriali.. ale tak k veci že nemám s tým síce skúsenosť ešte, ale tak vymeniť sa asi musia bo potom keby mal stále ešte ten istý by to bolo asi aj pre neho aj pre teba nepríjemné a čo keby sa náhodou potom poškodil ??...
@johnny89 áno, presne si to vystihol. Toto je birdz, toto nie je bars aké fórum... tu inteligentní mladí ľudia tvoria základ, ne dementi z bars akých iných fór...
@10 mno zas to ne nesom hajzel hej! a nehovorim, ze kazda baba ma chce to uz vobec nie ja len, ze nikdy som babi moc nebalil, ale priatelku som mal vzdy nechapem
čítal som, že keď sa použijú dva a viac kondómov, že je väčšia pravdebodobnosť pretrhnutia, lebo sa o seba trie viac vrstiev toho...nvm jaký to je materiál takže neodporúčam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@johnny89 ono sa hovorí, že keď moc tlačíš na pílu, skrátka to nejde. Ak neriešiš, tak doslovne prídu za tebou.