No viete.. Mladí robia pičoviny Dneska večer sme našli ježka.. A kamarát mi ho kopol surovo do nohy..Mám také 2 červené bodky a okolo toho také ako od pŕhľavy Mám byť v pohode, či niečo urobiť ?
@14 toto je krasne ospravedlnenie. aj vyrok "No viete.. Mladí robia pičoviny " hned vykresli tvoju nevinnost a lutost nad cinom svojho jebnuteho kamarata.
@Bunniska Z ktorej riti si nato prišla, že sa tým chválim ? Iba potrebujem pomoc, lebo jeden debilko zrobil pičovinu. Ak tam vidíš niekde chválenie sa, normálne ťa ľutujem...
@Hajzelodkosti To, že je pičus nezapieram, no si si istý, že ty nie si ? Určite si v puberte urobil xyz podobných píčovin. Ak nie, tak pravdepodobne si presedel celý deň za počítačom a nikam si nechodil. No čo už .. Odrazilo sa to na tvojej povahe .. Tvoje príspevky typu "Si pičus", "Zdechni", "Hovado" sú nanajvýš úbohe a trápne.
@Tia999 Kto kurva kde povedal, že to je hra ? Ak si ty niekedy v mladosti hrala takéto jebnuté hry, tak prosím, no nesúď podľa seba ostatných.
@Tikalok A to hovorí trapko, s krabicou na hlave ku ktorému bol život taký kruty, že si chce podrezať žilly ?
@Hajzelbaba Ďalšia zatrpklá baba .. To, že ty sa vzruješ nad deťmi, ktoré si strkajú petardy do riti, poprípadne iných otvorov, neznamená, že tak musia robiť všetky "deti" .. Takým pomenovaním volaj ľudí vo svojej domácnosti láskavo.
@Roborossen Jo, ty bežne keď ti niekto hodí tehlu do vajec tak stihneš povedať Uvedom sa ? Máš v piči bolesť aj všetko, hlavne je povedať uvedom sa nie ? ROFL druhý krát.
@Rischo Jebnutý si tu nanajvýš ty. Ešte xyz krát mám povedať, že TO KURVA NEBOLA MOJA VINA?
Na birdzi sa dá kvalitne zasmiať nad demenciou niektorých použivateľov.
Dieta drahe, lezies mi na nervy od tvojho komentu k fotke mojich domacich zvierat, ktory znel:
"Mňam, to by bolo dobre na špekáč."
Dalej by som ti este chcel oznamit, ze ocividne nemas zmysel pre ironiu, ale pochybujem, ze vobec poznas vyznam slova "zmysel", nieto este vyznam slova "ironia".
@kevin neboj som si isty pretoze do zvierata by som v zivote umyselne nekopol natolko obmedzeny nie som. maly zebrak mi bude hovorit aky som Neboj nepresedel, ja som x picovin porobil na ktore by si nemal gule ani keby si mal imunitu ale aj presedel za pc a teraz mi je dobre
@Hajzelodkosti Nepoznáš ma, odkiaľ vieš, že som žebrák ? Možno každý v tvojom okolí + ty sú žebráci, no ja taký určite nie som. A teraz ťa tu sudím, že si urobil x píčovin ? Nie, tak prečo si ma bereš do huby, keď ani nevieš ako to bolo. Takže just shut up and go cry.
@Tikalok Aspoň vieš aké to je keď sa ty správaš takto k druhým. Aj ten koment .. Proste ti dávam aj budem ti ešte dlho dávať pod nos tvoju vlastnú medicínku. Mimochodom, ja poznám význam slova zmysel aj irónia. Teda máš pravdu, zmysel slova ironia nepoznám. Iba irónie. A bolo by ti dobre, keby som ti povedal "Zober tehlu jeb si ju o hlavu až dokým sa nespamätáš." .. No ale načo to tu vlastne píšem, tebe je dobre aj tak nie ?
@kevin jj porozpravaj si zobacik....sudim podla toho co si napisal a ked sa ti nepaci ako ta sudim a ako aj ostatny tak si to sem nemal davat. Hej urobil som ich x, ale zvieratu SOM a ani by som nikdy umyselne neublizil. Takze sa zamysli kto v tvojom okoli je zebrak a kto si ty. Teraz nas tu budes zjebavat za kazdy koment, ktory tu ja ci iny napisu len preto, ze sa ti nepaci, ze ti nepofukame ranu, ktoru ti sposobil zebrak z tvojho okolia. Je mi ta uprimne luto, ale verim, ze casom sa z toho dostanes vsak mas iba 13 to sa spravi samo (dufam).
@32 len tolkoto. precitaj si este raz svoj prispevok @0 , kde mimoriadne veselo rozpravas o tyrani zvierat a zamysli sa nad sebou. ak by si bol normalny, dospel by si k tomu, ze by si sa mal hanbit a nie kopat okolo seba ako splaseny kon.
@Hajzelodkosti Takže takto .. Zvieraťu si nikdy neublížil ? Ja mam v piči, aj keby si si vlastnú sestru dokopal abo chuckovi norrisovi zlomil ruku, kto kurva povedal, že ja som mu ublížil ? Takže komentuj k veci .. Ja sa nemám čo zamýšlať Kto je žebrák a kto som ja. Ja v tom mám jasno viď môj koment č. @32 .. Vidím, že nečítaš moje komenty.. Nepoznáš ma, odkiaľ vieš, že mám 13 ? (No teraz, je to síce pravda, no kľudne môžem byť nejaký 50 ročný úchyl, čo sa zajebáva na vašich komentoch..) Nemusíš ma ľutovať, mal by si ľutovať skôr svoje duševné i psychické zdravie. Vidím, že nedokážeš uznať, že ťa zjebal 13 ročný prcek a tak bočíš od témy..
@Tikalok takže reakcia. Prečítať si ho môžem xyz krát. Veselo rozprávam ? To preto, lebo takýto štýl je písania tuna birdzákov.. "Na akých zaujimavých miestach jebete ? " "Šľapol som do hovna " .. A ďalej. To, že som napísal, že to je kamarát som nemyslel vážne.. Ale čo som mal povedať ? Bol som vonku s podivínom ? Proste bola nuda, prišiel zamnou tak sme sa prechádzali no. Ak máš problem, zájdi za psychológom, neventiluj si svoje komplexy tu.
@kevin a este skus trochu rozmyslat, ak to vobec dokazes. tvoj skvely vtipny kamarat do teba kopne jezka a tvoj najvacsi problem je ten, ze mas na nohe par bodiek? skus ist na policiu a tento pribeh im povedat. myslim, ze to skonci trestnym oznamenim na toho jezka.
kopnut jezka.. je dost obohe.. preco nekopete do sebarovnych??.... hm?? .. nie su na to gule??... no co uz... aaa ano mas sa coho baaat.. ta noha ti tak napuchne, zhe sa neaky ten mesiac po svojich neprejdes.... podakuj sa kamosovi za jeho inteligenciu.... a do buducnosti... radsej nechod von.. nez si ujebavat na nevinnych tvoroch....
@kevin snazis sa branit a hladat argumenty, ale bohuzial niekde to skripe. Mas to uvedene v profile a riadim sa podla toho a ked mas viac tak mi ta je este viac luto. Pretoze clovek, ked dospieva tak by si mal uvedomovat iste veci. Masti si ego kym to ide. To, ze si myslis, ze si ma zjebal tak to si myslis iba TY nik iny ti to tu nepotvrdil. Myslim, ze vekovy rozdiel aky je medzi nami je dost velky nato aby som chapal to co sa deje v tvojej hlavicke. Tak si mysli a teraz si sam potvrdil, ze mas 13 tak nechapem potom preco pises, ze odkial viem, ze mas 13. Teraz mozem povedat, ze to viem od teba a ak klames tak to je chyba tvojho charakteru a rodicov, ze ta to nenaucili. Ublizujes zvieratam a este aj klames co z teba bude to radsej ani vediet nechcem. A o moje zdravie sa bat nemusis som uplne v poriadku.
@Kevin používaš zbytočne veľa nadávok a aj tam kde sa nehodia ale asi si len myslíš že "čím viac tím lepšie" alebo "ale som im dal" no neni to tak a väčšinou sa takto správajú malý zasrani takže tých 13 rokov je reálnych
a čo sa vyhováraš na druhého? u nás na výlete stačilo keď jeden chcel zapáliť motýľa a celá trieda mu už nadávala a čo ste spravili vy keď tam do neho kopal? stavím sa že ste sa len smiali
skoda jezka, neviem co tu vsetci nadavate na @kevina ked on ho nekopol, Kamos je kokot. Neviem nemalo by byt nic len viem, ze psa k jezkovi pustat nesmiem, lebo jezko ma velmi vela parazitov.
do rúk nasrať a týždeň k vode nepustiť...boha ja by vám drôtenou kefou chujov vykefovala..tomu kamarátovi za to čo urobil a tebe zato že "mladí robia pičoviny " boha tebe to musí byť fakt ľúto...
@Tikalok Takže sa to potvrdilo. Láskavo čítaj celé komenty 2x keď tvoja hlúpa gebuľa nedokáže pochopiť zmysel príspevku. Povedal som, že to nie je kamarát, iba som nemal iné slovo práve na jazyku. Pár bodiek ? Najväčší problém ? Dovol sa mi zasmiať. Ha-ha .. Kto povedal, že je to môj najväčší problém ? Ide o to, že práve v tej chvíli som nemyslel nato, mu povedať "Ty čúrak, uvedom sa" (ITak by to nemalo zmysel..) .. Takže trochu porozmýšlaj a P.S. prečítaj si tento príspevok 5x, keď nepochopíš, tak kľudne aj viac krát.
@QaQawec takže qaqawec ("super" nick, to si vymyslel sám alebo ti niekto pomáhal ?) Len toľko k tvojemu uber príspevku s plnou hodnotou. Napíšem to štýlom aby si to pochopil aj ty.. "Zhe tolko len moooj zlathy, ze vis, ja som toho jebnutheho jezka nekophol .. Co ja whem ta ho kopol ten zabednenec. Takze liec svojhe zdravhie niekdhe inde zlatkooo KiSS 4eWa Lubkam Ta". Iba toľko .. Ak si nepochopil, tak ťa ľutujem.
@Tikalok Nie nemusím isť s davom, praveže idem sám, lenže preto som to napísal tým štýlom, aby to pochopili taký zabednenci ako ty.
@Hajzelodkosti Takže, Ja sa nesnažím ubrániť - ide to samo pri takých ako ste vy .. Vstávaju skoro, idú do práce makať, kde celý den na nich pičuje šéf a večer si to prídu vyventilovať sem na takých ktorý sa nevedia brániť. No ja taký nie som. Takže to vysvetlím tak aby si to pochopil aj ty aj tvoj dávno vyhynutý partner - rozum. Vravel som, že odkiaľ môžeš vedieť, že mi je 13 ? Teraz je to síce pravda, no V I N Ý C H prípadoch to tak nemusí byť a v realite to môže byť niekto úplne iný. A k veci, to že ty si v poriadku ? ROFLMAO, to si myslíš iba ty. To, že som ťa zjebal, síce nikto okrem mňa nepotvrdil, no ani NEVIVRÁTIL
@Hmilos Používam ich preto, lebo ich používaju aj títo zabednenci. Nie nejdem s davom, len aby chápali (Mám pocit, že itak nechápu.) Keby si sa stavil, prehral by si. Nevsádzaj na svoju "inteligenciu" . Nesmiali sme sa, možno, že ty by si práve chytil infarkt na záchvat smiechu.
@Bress Ak si to myslel naozaj, tak dík, prvý ktorý to pochopil.
@Etelnair to hovorí ten, ktorý v každej téme píše príspevky ktoré sú "akože" trefa do čierného a keď ostatní napíšu ZABIL SI TO, tak nad tým masturbuje a ukája svoje ego ?
tymto sa nechcem dako skatulkovat, ani pridavat sa na jednu alebo druhu stranu, ale musite uznat, ze ste na kevina trosku moc vyleteli...ja tiez nekopem jezkov, a myslim ze ani kevin by na to nemal dovod, za vsetko moze jeho jebly kamarat, a vy ste vsetci zacali picovat donho....toto sa mi zdalo trosku nefer voci nemu z vasej strany
a k tvojmu problemu...neviem, co s tym, no vzhladom ze na tych pichliacoch mava dost velke svinstvo to moze byt aj na infekciu...
@Etelnair Teraz si to zabil. Spustil som rehot, že som každého prebudil .. Ty asi prečítaš polovicu komentu 0 a hneď reaguješ čo ? Tak to potom aj vyzerá .. Skús si prečítať celú tému. A nevyzeráš nato, žeby si to mal u riti ..
@kevin ja mam perfektnych sefov nahodou. Toto moze vypotit len chlapec, ktory ma do prace este velmi daleko a ktory nema ani paru ako to funguje takze to berem asi tak, ze vela filmov pozeras. Ty taky nie si - bohuzial ty este vselijaky nie si. Oka, nepokracujem dalej necham ta v tom zit dalej ako si ma zjebal a co si dokazal teda prenecham ti tvoj uspech tu vo fore (mozno to bude tvoje jediny a este k tomu fiktivny uspech v zivote). Ja mam ine uspechy za sebou a dufam, ze este vela pred sebou. Svojho partnera vyuzivam kazdy den v praci takze neboj nevyhynul, ale zije. Ty ho budes o par dni potrebovat jak sol tak sa nastartuj. Nevyvratil? Hmmm...precitaj si komenty co ti tu ostatny pisu.
@Toxo Dík, už si druhy z xyz ľudí ktorý to konečne pochopili. No asi nestačí keď si to umyjem čistou vodou, čo ? Ale tam mam fakt len také 2 malé ranky ..
@kevin ja mam tu temu vies kde, reagujem na @0 a nie na ostatnych, ostatne ani necitam ked ich je tak vela....a podla @0 je tvoj kamarat cocot a ty z toho tiez nevychadzas prave najlepsie
@Etelnair@54 Máš pocit, že sa ujebávam ? Už neviem ako to napísať asi nijak, písal som to štýlom birdzu aby to takí zabednenci ako ty pochopili, no vidím, že to nepomohlo.
@Hajzelodkosti Nikto nevyvrátil, že som ťa zjebal. Nechce sa mi písať ale tak ukončím to hláškou, že vek nie je všetko. Povedal by si, že 13 ročný by mohol mať také argumenty ? Ale nerieš to, necham v tvojej hlavičke to aký si ty skvelý, že si ma nechal "vyhrať" i keď žiaden súboj sa nekonal.
@kevin a ked chces aby ludia reagovali na tvoje 2 bodky co mas na nohe tak byt tebou to napisem inac...napriklad ze pichol som sa na jezkovi atd...proste nerozmazavam....ale ked to napises hentak a nahadzes tam smajlov vyzera to ze mas z toho kopania do jezka ohromnu srandu a musel si to niekomu povedat alebo niekam napisat.....a v tej rane mozes ale aj nemusis mat nejake svinstvo co ten jezko moze prenasat, ked tak chod s tym k lekarovi a nie na birdz.....snad mi nechces povedat ze ta to nenapadlo..toto by vyriesilo aj 10rocne decko.....inac chcel by som vidiet lekara keby si jemu povedal ako sa to stalo =D ze sa do jezka kopalo...urcite by to neostalo len tak a picoval by ti tiez alebo na tvojho kamarata
heeeeej.. Kevin... spravaj sa slusne... aj tak si uz mal spat...aaa ten tvoj koment ku mne...noo super....si mi teda dal.. asi sa pojdem vyplakat k matke... si inak husty.. keby ti zalezalo na tvojom zdravy tak sa spytas niekoho osobne... a nie tu zakladas take picoviny... si myslis, zhe tvoja popularita vzrastie??.. ano .. dobre si myslis... ale budes znamy len ako kokotko... co sa chvasta tyranim zvierat...
1. skus pozriet na casy pridania prispevkov a porozmyslat nad tym
2. aj keby som si stihol precitat, ze o ziadneho kamarata nejde, nemal by som dovod verit ti
3. je sranda pocuvat nieco o hluposti od niekoho ako ty
4. napriek tomu, ze je to tak sranda, nemam ti viac co povedat. no a neriad sa heslom "najlepsia obrana je utok", v tomto pripade tak zo seba robis len coraz vacsieho hlupaka.
@kevin nie je, ale v tvojom pripade to neplati. Ake argumenty? Toto co tu pises pokladas za argumenty? Dobre mozno medzi tvojimi rovesnikmi a v tvojej hlave, ale ver, ze medzi dospelymi by si bol malicky ako ten jezko. Ja som nepovedal, ze sa nejaky suboj konal Ja som ti tym chcel len povedat, ze nebudem bojovat proti veternym mlynom. Idem spat. Este sa trosku vykecaj a bude to dobre neboj
@59 tak to ma ani nehne...ked idem reagovat na temu tak logicky reagujem na @0 a je mi jedno ci na to regovalo aj dalsich sto ludi alebo som prvy....ked, tak ostatne komenty si precitam potom a reagujem dalej
A prišiel vyrezávač pohlavných údov kefami .. Takže toľko k tebe. Spať ? Ako myslíš, poberám sa, no nedá mi, neodpísať takým ako si ty.. Som rád, že zdielaš môj názor o tom, Že som ti dal na frak. Kľudne sa choď vyplakať k matke aj k ocinkovi .. Mne to nevadí, určite sa ti nebudeme smiať, nebojkaj sa zlatko ... "Nie nemyslim zhe mojha popularitha vzrasthie zlatko cmuQQQQ" .. Nechvastam sa, ak to tvojej gebuli tak pripadalo, vyhľadaj odbornú pomoc.
@Etelnair Uznávam napísal som to blbo no. A mimochodom, keby si si prečítal iné komenty, zistíš ako som to myslel, čo som myslel, prečo som to myslel atď. A prečo som to tak napísal. Ať je medzi náma mír !
@kevin to je ten problem....keby som totizto reagoval prvy co sa mi aj semtam podari tak by som si nemal ake komenty precitat a musel by som reagovat len na @0.....tak isto to bolo teraz v @1 , @2 , @3 atd. tiez reagovali tak ako by som aj ja...a vlastne som aj =D
Pre zakladateľa ankety: len sa skús zamyslieť nad tým, čo asi vyvolalo také reakcie ľudí, aké si videl. Keby si prejavil aspoň trochu účasti (do čoho ozhodne nespadá vysmiaty smajlík, a ospravedlnenia typu "to je na Birdzi bežné, lebo smajlík sa tu dáva aj po spojke" naozaj neobstoja), všetko by mohlo vyzerať inak. Ja netvrdím, že si tu mal za toho ježka predniesť smútočnú reč, ale mohol si zvoliť iný spôsob prejavu, a možno som naozaj len taký strašne empatický (o čom dosť pochybujem) ale po takom hroznom zážitku a svedectve takého strašného zaobchádzania so zvieratami by pár bodiek na nohe bolo to posledné, čo by moju hlavu zamestnávalo.
fuuha.. ty si inak drbly... "mlady robia picoviny" .. mas pravdu robia... ty si urobil prvu ked si z takym kokotom siel von... a druha bola, ze si z tym prisiel sem.... aaa niekde vyssie si pisal, zhe vies co je ironia... tak asi navies.. ale nboj.. v 6. triede sa budete ucit... a mozno vas budu ucit aj o tom, ze bezbrannym tvorom sa neublizuje...
@0 abys mal aj realnu odpoved., vela jezkov byva besnych alebo minimalne prenasa nejaku chorobu to mas tazke minimalne daky ten dezinfekciu si tam vylej
a btw suhlasim so vsetkymi tymi co vam uz nadavali len sa mi to nece opakovat
no jasne *ebkovia sa nezapru....sa uvedom som zvedava keby niekto kopal do teba...alebo tvojho prudko inteligentneho kamrata.... HANBA VYKASTROVAT..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
koľko je tu hlupákov. všetci mu nadávajú ako by to on kopol do toho ježka. veď on je ten čo tým utrpel. koho trápi nejaký ježko - chodte do piče s tým akože súcitom.
@Hnisavica Nie je to anketa .. A prečítaj @67 - konkrétne časť pre etelnaira ..
@Poppy1104 BOŽE ! MŇA JEBNE ! Skús si prečítať, vôbec celú tému a potom sa vyjadruj kurva ! Keby si nebola taká jebla a nepovedala mi to isté čo 5 ľudí pritom padlo na tú vetu aj 5 odpovedí z mojej strany omg .. Takže ešte raz si prečítaj celú tému a potom sa vyjadri . Keď nepochopíš, tak ťa ľutujem..
Súhlasím s @39 , zvyšujte si ego kopaním do seberovných, nie do bezbranného ježka, ale Vám to robí asi dobre zvyšovať si takto ego, lebo ste zbabelci a na seberovných si netrúfate.
A keby si s tým čo robí nesúhlasil, nebol by si jeho kamarát, vrana k vrane sadá, rovný rovného si hľadá.
@D170 Nevyjadrujem sa k demencii. Prečítala si si celú tému ? Asi nie čo.. Citujem koment 48. Povedal som, že to nie je kamarát, iba som nemal iné slovo práve na jazyku.
Tak si mal napísať že jeden chalan, nie kamarát. A potom mi vysvetli, čo robia tie vyškierajúce smajlíky v komente číslo 0, ked s tým nesúhlasíš?
A nehovor, že si ich dal len tak, lebo to je podľa mňa potom prejav demencie, že nevieš dať vhodný smajlík alebo prípadne nevieš, čo ten smajlík znamená.
To by ma zaujímalo, že ako sa dá blbo napísať smajlík , lebo pomýliť s iným sa nedá,takže stále nechápem, podľa mňa si to napísal tak, ako si to myslel a nie "blbo".
@kevin ty si neskutocny blb. O co ti tu ide? Mame ta polutovat, ze takeho (....) ako ty boli noha od ježka, do ktorého kopol tvoj priblblý kamarát? (okay známy, alebo co ti vlastne je). Alebo tvoja 13 rocna hlavicka prisla s napadom, ze ked sa tym pochvalis budeme ta mat za kinga? O co ti tu islo? Lebo ja nechapem. Maximalne si o tebe urobili obraz. A pravdu povediac lutujem ta. Ale ty si este primlady a prihluply na to aby si to pochopil. Kopat do zivych tvorov...a smiat sa... a hovorit o nich akoby by boli nejaky odpad. A pomohol si nejako tomu jezovi? Ci si ho nechal a tak? Si ubohy a to hovorim napriek toum, ze ta nepoznam.
@Idea Nekomentujem radšej. Takže zodpoviem všetky tvoje vety.. Nie, iba som chcel vedieť, či to treba umyť alebo čo. A kam som ho mal dať ? Našiel som ho v tráve, po kopnutí bol v tráve. A kto povedal, že som sa smial ? Alee .. Normálne nemám chuť odpisovať blbcom.
no my sme šli s kamošom včera 4 baby v aute a ježko pre nami no normálne že musel zastaviť a počkať kým ježko prejde na druhú stranu cesty lebo inak by sme ho prizabili v tom aute
@idea ma len 13, myslím že nadávaniňím mu nepomôžete. radšej mu vysvetlite že do živých tvorov sa nekope. takto budú zbytočné hádky. ako keby on to toho ježka kopol. zase už to preháňate všetci.
@kevin tie pichliače máš asi ešte dnu, choď k doktorovi že o máš od ježka a radšej mu nehovor za akých okolností sa to stalo lebo bude zle on ti to dáko vyberie a ak tam nič nemáš tak je to ok. ale ak už máš takých pošahaných kamošov tak im dáko dohovor. hádam ty máš dosť rozumu na to aby si sa nepotreboval vyvršovať na zvieratách. alebo ser na nich a fakt radšej seď za kompom.
@Kevin co budem citat celu diskusiu ked taku kokotinu si urobila pytas o radu...a zasmiat sa da tak akurat na tvojej demencii a ne na ostatnych...nemam pravdu ludia?
ahoj deco! ty tu mas velmi silne recicky, vies to? a vies aj to, ze ked sa bude velmi chciet, zisti si niekto inteligentnejsi od teba (cize hocikto) tvoju IP adresu a tvoje vyjadrenia zapise niekto iny?
Kevin.. aj keby to bola vyhrazka... nemozes z tym nic urobit... aaa ja na tvojom mieste.. sa skrijem tam kde ma nikto nenajde a hanbim sa za to, ze poznam ludi co ublizuju nevinnym tvorom... ty uboziak....
@kevin Ja som sa snažil byť ešte tolerantný, ale ty si nekonečne zadubený. Celé tvoje správanie len potvrdzuje to, že ťa to ani za mak netrápi, a navyše každý, kto si túto tému prečíta, bude tvoje reakcie prirovnávať k zúfalým reakciám človeka zahnaného do kúta, ktorý hryzie aj ruky, ktoré sa mu snažia ukázať, čo urobil. O tom, že absolútne nezmyselne súdiš ľudí len pre pocit tvojho pomyselného víťazstva (trapko s krabicou na hlave,ku ktorému bol život taký krutý, že si chce podrezať žilly; zatrpknutá baba - naozaj by ma zaujímalo, kde tvoj mozog dokázal tak perfektne zanalyzovať tých ľudí). Dôvodom pre osočovanie tvojej osoby bolo aspoň tvoje laxné vyjadrovanie o takej hroznej veci, ale tvoje reakcie sú len vyťahovanie špiny na užívateľov, ktorí si dovolili podotknúť, že si urobil niečo nevhodné. Skončil som, lebo evidentne sa v tvojej hlave zatiaľ čosi také ako ľútosť alebo uznanlivý ústup asi ani nezarodili.
Kevin.... ziadneho PAWN3D nepoznam ... skus mi dat nieco kde si budem moct pozriet jeho tvar.. aa potom sa mozno poseriem... ako si iste cakal... ale zatial si to nepodarilo... sorry, ze som ta sklamal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
124 komentov
netusím, ale nabudúce kopte radšej do kameňov ako do živých tvorov...
Súhlasím s @3 .
zoberiete si obidvaja do ruk kamene a budete sa navzajom tlct do hlav, az kym vam z hlav nebude liezt mozog. kto je prvy, vyhrava.
čistý súhlas s @3 ... dementi ..
Tak treba tvojej nohe.
@Hmilos No jo, veľmi smiešné. ROFL ..
@Hajzelodkosti To, že je pičus nezapieram, no si si istý, že ty nie si ? Určite si v puberte urobil xyz podobných píčovin. Ak nie, tak pravdepodobne si presedel celý deň za počítačom a nikam si nechodil. No čo už .. Odrazilo sa to na tvojej povahe .. Tvoje príspevky typu "Si pičus", "Zdechni", "Hovado" sú nanajvýš úbohe a trápne.
@Tia999 Kto kurva kde povedal, že to je hra ? Ak si ty niekedy v mladosti hrala takéto jebnuté hry, tak prosím, no nesúď podľa seba ostatných.
@Tikalok A to hovorí trapko, s krabicou na hlave ku ktorému bol život taký kruty, že si chce podrezať žilly ?
@Hajzelbaba Ďalšia zatrpklá baba .. To, že ty sa vzruješ nad deťmi, ktoré si strkajú petardy do riti, poprípadne iných otvorov, neznamená, že tak musia robiť všetky "deti" .. Takým pomenovaním volaj ľudí vo svojej domácnosti láskavo.
@Roborossen Jo, ty bežne keď ti niekto hodí tehlu do vajec tak stihneš povedať Uvedom sa ? Máš v piči bolesť aj všetko, hlavne je povedať uvedom sa nie ? ROFL druhý krát.
@Rischo Jebnutý si tu nanajvýš ty. Ešte xyz krát mám povedať, že TO KURVA NEBOLA MOJA VINA?
Na birdzi sa dá kvalitne zasmiať nad demenciou niektorých použivateľov.
"Mňam, to by bolo dobre na špekáč."
Dalej by som ti este chcel oznamit, ze ocividne nemas zmysel pre ironiu, ale pochybujem, ze vobec poznas vyznam slova "zmysel", nieto este vyznam slova "ironia".
@Tikalok Aspoň vieš aké to je keď sa ty správaš takto k druhým. Aj ten koment .. Proste ti dávam aj budem ti ešte dlho dávať pod nos tvoju vlastnú medicínku. Mimochodom, ja poznám význam slova zmysel aj irónia. Teda máš pravdu, zmysel slova ironia nepoznám. Iba irónie. A bolo by ti dobre, keby som ti povedal "Zober tehlu jeb si ju o hlavu až dokým sa nespamätáš." .. No ale načo to tu vlastne píšem, tebe je dobre aj tak nie ?
@Hajzelodkosti
@Tikalok
@Bunniska
@Hmilos
@Tia999
@Hajzelbaba
@Roborossen
@Rischo
btw clovek, ktory robi taketo somariny, by mojim kamaratom byt nemohol.
@Kevin používaš zbytočne veľa nadávok a aj tam kde sa nehodia ale asi si len myslíš že "čím viac tím lepšie" alebo "ale som im dal" no neni to tak a väčšinou sa takto správajú malý zasrani takže tých 13 rokov je reálnych
a čo sa vyhováraš na druhého? u nás na výlete stačilo keď jeden chcel zapáliť motýľa a celá trieda mu už nadávala a čo ste spravili vy keď tam do neho kopal? stavím sa že ste sa len smiali
@QaQawec takže qaqawec ("super" nick, to si vymyslel sám alebo ti niekto pomáhal ?) Len toľko k tvojemu uber príspevku s plnou hodnotou. Napíšem to štýlom aby si to pochopil aj ty.. "Zhe tolko len moooj zlathy, ze vis, ja som toho jebnutheho jezka nekophol .. Co ja whem ta ho kopol ten zabednenec. Takze liec svojhe zdravhie niekdhe inde zlatkooo KiSS 4eWa Lubkam Ta". Iba toľko .. Ak si nepochopil, tak ťa ľutujem.
@Tikalok Nie nemusím isť s davom, praveže idem sám, lenže preto som to napísal tým štýlom, aby to pochopili taký zabednenci ako ty.
@Hajzelodkosti Takže, Ja sa nesnažím ubrániť - ide to samo pri takých ako ste vy .. Vstávaju skoro, idú do práce makať, kde celý den na nich pičuje šéf a večer si to prídu vyventilovať sem na takých ktorý sa nevedia brániť. No ja taký nie som. Takže to vysvetlím tak aby si to pochopil aj ty aj tvoj dávno vyhynutý partner - rozum. Vravel som, že odkiaľ môžeš vedieť, že mi je 13 ? Teraz je to síce pravda, no V I N Ý C H prípadoch to tak nemusí byť a v realite to môže byť niekto úplne iný. A k veci, to že ty si v poriadku ? ROFLMAO, to si myslíš iba ty. To, že som ťa zjebal, síce nikto okrem mňa nepotvrdil, no ani NEVIVRÁTIL
@Hmilos Používam ich preto, lebo ich používaju aj títo zabednenci. Nie nejdem s davom, len aby chápali (Mám pocit, že itak nechápu.) Keby si sa stavil, prehral by si. Nevsádzaj na svoju "inteligenciu" . Nesmiali sme sa, možno, že ty by si práve chytil infarkt na záchvat smiechu.
@Bress Ak si to myslel naozaj, tak dík, prvý ktorý to pochopil.
Len toľko ..
a k tvojmu problemu...neviem, co s tym, no vzhladom ze na tych pichliacoch mava dost velke svinstvo to moze byt aj na infekciu...
@Hajzelodkosti Nikto nevyvrátil, že som ťa zjebal. Nechce sa mi písať ale tak ukončím to hláškou, že vek nie je všetko. Povedal by si, že 13 ročný by mohol mať také argumenty ? Ale nerieš to, necham v tvojej hlavičke to aký si ty skvelý, že si ma nechal "vyhrať" i keď žiaden súboj sa nekonal.
1. skus pozriet na casy pridania prispevkov a porozmyslat nad tym
2. aj keby som si stihol precitat, ze o ziadneho kamarata nejde, nemal by som dovod verit ti
3. je sranda pocuvat nieco o hluposti od niekoho ako ty
4. napriek tomu, ze je to tak sranda, nemam ti viac co povedat. no a neriad sa heslom "najlepsia obrana je utok", v tomto pripade tak zo seba robis len coraz vacsieho hlupaka.
1. Nereagoval som LEN na teba ..
2. Ale nemal by si mi dôvod ani neveriť. Takže tak
3. Keď myslíš.
4. Možno to vidíš tak ty.
@Qaqawec
A prišiel vyrezávač pohlavných údov kefami .. Takže toľko k tebe. Spať ? Ako myslíš, poberám sa, no nedá mi, neodpísať takým ako si ty.. Som rád, že zdielaš môj názor o tom, Že som ti dal na frak. Kľudne sa choď vyplakať k matke aj k ocinkovi .. Mne to nevadí, určite sa ti nebudeme smiať, nebojkaj sa zlatko ... "Nie nemyslim zhe mojha popularitha vzrasthie zlatko cmuQQQQ" .. Nechvastam sa, ak to tvojej gebuli tak pripadalo, vyhľadaj odbornú pomoc.
@Etelnair Uznávam napísal som to blbo no. A mimochodom, keby si si prečítal iné komenty, zistíš ako som to myslel, čo som myslel, prečo som to myslel atď. A prečo som to tak napísal. Ať je medzi náma mír !
a btw suhlasim so vsetkymi tymi co vam uz nadavali len sa mi to nece opakovat
@Poppy1104 BOŽE ! MŇA JEBNE ! Skús si prečítať, vôbec celú tému a potom sa vyjadruj kurva ! Keby si nebola taká jebla a nepovedala mi to isté čo 5 ľudí pritom padlo na tú vetu aj 5 odpovedí z mojej strany omg .. Takže ešte raz si prečítaj celú tému a potom sa vyjadri . Keď nepochopíš, tak ťa ľutujem..
@Fernet271 To isté čo encrypt, akurát aby si to pochopila aj ty. Šhat ap end ríd d topik
A keby si s tým čo robí nesúhlasil, nebol by si jeho kamarát, vrana k vrane sadá, rovný rovného si hľadá.
A nehovor, že si ich dal len tak, lebo to je podľa mňa potom prejav demencie, že nevieš dať vhodný smajlík alebo prípadne nevieš, čo ten smajlík znamená.
@kevin tie pichliače máš asi ešte dnu, choď k doktorovi že o máš od ježka a radšej mu nehovor za akých okolností sa to stalo lebo bude zle on ti to dáko vyberie a ak tam nič nemáš tak je to ok. ale ak už máš takých pošahaných kamošov tak im dáko dohovor. hádam ty máš dosť rozumu na to aby si sa nepotreboval vyvršovať na zvieratách. alebo ser na nich a fakt radšej seď za kompom.