Ahojte Je tu niekto kto to už cvičil alebo má s tým nejaké skúsenosti? Myslíte že je to účinné a pomôže to schudnúť? Ako ja viem že kadžý pohyb je fajn atď, ale niečo bližšie k tomuto by osm poprosila ďakujem
Cvičila som to asi len dva týždne, potom som prestala lebo druhý level ma maximálne nebavil ale nevidela som žiadne zmeny, lepšie na mňa fungovalo fitko, ale čo som čítala tak veľa žien si to veľmi chváli však nič nedáš za vyskúšanie
keď nezmeníš stravu môžeš bežať hoc aj maratón... tá polhodina ti moc nepomôže ak sa budeš celý deň cpať :// cez leto som robila., celkom v pohode inak, chodievam behať (iný šport sa mi neoplatí, lebo som na všetko ľavá )
treba upravit stravu a cvicit to poctivo a vysledky budu.. u mna boli dost vyrazne.. ale nikdy som to nedocvicila dokonca.. kazdy level ma zacal nudit po 5 dnoch a uz som to robila len z donutenia.. ale bolo to fajn na to, ze som si zvykla pravidelne cvicit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
A máš 3 levely, každý z nich cvičíš 10 dní. Ten na yt je level 1, ostatné nájdeš tiež na nete, poprípade na ulozto ..
Inak ja mám ešte radšej Ripped in 30, ale to nie je dobré cvičiť, ak si doteraz necvičila.