Keby sa dalo, šla by som asi do každého štátu, v každej krajine mám niečo, čo by som chcela vidieť. TOP je však asi Francúzsko, Holandsko, Škótsko... Takých miest mám celkom dosť
Taliansko. Niekde v toskansku alebo priamo vo florencii.
Cele dni nerobim nic, len sa ucim taliancinu, aby sme tam o rok mohli ist s frajerkou aspon na 3 tyzdne a pochodit co najviac. No a po skonceni skoly sa tam planujeme prestahovat a zit tam. Tak snad sa to podari.
Austrália, Japonsko, Island, Fínsko/Švédsko, možno, ale fakt len možno UK, a ani Ruskom by som nepohŕdla. A ináč chcem žiť s @bobo12b a je mi jedno kde budem, hlavne, že budem s ním
Austrália, Nový Zéland, chcem sa ešte aspoň raz vrátiť do Torquay, NYC, LA, Grand Canyon, Hawaii, Fiji, Monako, Nice, Paríž, Škótsko, Kodaň, Oslo, Štokholm, Helsinki, nórske fjordy, Aljaška
Aj ja, aj ja! To musí byť nádhera, ešte sa aj po ňom šplhať /síce chudák strom!/. Ale stáť pri ňom a cítiť sa ako mravec, ach. (Ale teraz hlavne dúfam, že som si nezmýlila nijaké stromy. /
Akože precestovať by som toho chcela čo najviac..ale žiť by som chcela niekde pri pobreží, v nejakom menšom meste alebo časti veľkého mesta - neviem,kde konkrétne.
Snom je Francúzsko, bola som len v Paríži, ale chcela by som vidieť prímorské mestá a žiť tou ich atmosférou.
Všetko ide, my sme si z hodiny na hodinu kupili letenky, na druhy den vybavili dovolenky a ... Prosto, nad vecami a situaciami nemozes rozmyslat hlavou ale srdcom, ak budes rozmyslat hlavou, nikdy sa nikam nedostanes a nikoho nespoznas, lebo si vzdy predstavis to najhorsie. Niekedy treba v priatelnom meradle vypnut mozog...
@devine Nemýliš sa ano je to ten najväčší strom na svete a myslím ,že liezť po ňom môžu len ochrancovia, ktorí ich kontrolojú pred škodcami.... aspoň si to myslím, nie som si istá. Mne by stačilo vidieť ho, dotknúť sa kmeňa a som spokojná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
Dobre ty!
@mishenka09
Prečo LA?
Cele dni nerobim nic, len sa ucim taliancinu, aby sme tam o rok mohli ist s frajerkou aspon na 3 tyzdne a pochodit co najviac. No a po skonceni skoly sa tam planujeme prestahovat a zit tam. Tak snad sa to podari.
Mhm, Francúzsko. Zbožňujem tú krajinu!
@dconan @anitchka
Zvláštne, koľko ľudí chce ísť žiť práve tam.
@michenka09
Ahaaa, ta už chápem!
Len vieš, niekedy tie hviezdy nechcú stretávať ľudí.
@obliviate
Grónsko? Zaujímnavé. Prečo?
@poke
Yep, Nový zéland. ^_^
Londýn. Tiež LA? A ty prečo? Či z tých istých dôvodov ako @12 ?
@boxer161
Kanada? Tam by som tiež šla.
@trdelniiiq
Mhm, tam môže byť pekne. Tak držím palce, nech sa plány vydaria.
Hmm, zaujímavé!
ešte by som tak spomenul aljašku v tej amerike a keď si dám ten trip po škandinávií, zahnem aj na sibír
Dijon, presne! Ale aj Viedeň, Edinburgh, Glasow.. No máme čo robiť
A koniec koncov, aj tú Indiu by sme mohli risknúť
@devine
Neodolateľná
No podobne ako @12 až na to, že nie hercov, ale Skrillexa.
Tam by som žila kľudne totálne celý život a nehla sa z krajiny. Ach.
@anitchka
Bohvie, možno nie si ako ja a zapáčilo by sa ti tam. Že by si tam dokázala žiť dlho predlho.
@boloabude
Vesmír nie je ani krajna, ani štát, ostrov, polostrov, kontitent a dokonca ani svetadiel. To sa neráta.
Kebyže sa pýtam aj mimo zeme, tak hej, dobrý výber.
@prostemarek
Dajme tomu, ale nie každý to tak môže urobiť.
@kurtka
Japonskoooo.
A pekne povedané.
a pôjdeme lebo nás láka
A vezmeš ma so sebou?
@boloabude
A to je že kde?
@biancadetolle
Tak vám teda prajem, nech si to tam užijete.
Teraz si ma potešila. :3
@boloabude
Ten obrázok sa mi aj tak neukazuje..
@mm47
Ty si môj človek, presne presne.
@montik
Máš toho síce straaaašne veľa, čo je fajn.
@lexiee
Dobrý výber, ten zéland krásna krajina.
@katkaz
Aj ja, aj ja! To musí byť nádhera, ešte sa aj po ňom šplhať /síce chudák strom!/. Ale stáť pri ňom a cítiť sa ako mravec, ach. (Ale teraz hlavne dúfam, že som si nezmýlila nijaké stromy. /
2. Chateau de Noisy (Belgicko)
3. Der Spreepark im Plänterwald (Nemecko)
4. Beelitz Heilstätten - Männerklinik (Nemecko)
Tieto miesta by som rada osobne videla
Snom je Francúzsko, bola som len v Paríži, ale chcela by som vidieť prímorské mestá a žiť tou ich atmosférou.
No alebo taká Austrália - Bondi Beach
Jamajka. :3
@prostemarek
To ste vy, ale čo ak človek proste nemá prachy na to vybaviť si letenku napríklad na také Seychely, nie to ešte kam hlavu položiť a tak?
do p...reč