asi len do Španielska a k mojej "úžasnej" babke. Pretože som dostala alergiu na mlieko. A ja si ani neviem predstaviť prázdniny bez tábora : disappointed: to neni fér tento rok nepojdem na žiaden!!!
@kelly152132 "LEN do Španielska"? Si robíš srandu?
K téme- tábor 10 dní, dovolenka asi 2týždne abo koľko, ku babke na východ na nejakých pár dní no a pomedzi to "brigáda" u mamky, ak sa zľutuje nado mnou a mojou smutnou peňaženkou No a potom ln doma, po vonku chodiť, depkárčiť kvôli novej strednej a tak a tak
Mam v plane cele leto brigadovat ak vsetko vinde podla mojich planov.. Uz ma nebavi tahat peniaze od rodicov cele leto.. A koncert Guns and Roses ale to je len v teoretickej rovine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a do Piešťan na GnR
K téme- tábor 10 dní, dovolenka asi 2týždne abo koľko, ku babke na východ na nejakých pár dní no a pomedzi to "brigáda" u mamky, ak sa zľutuje nado mnou a mojou smutnou peňaženkou No a potom ln doma, po vonku chodiť, depkárčiť kvôli novej strednej a tak a tak