@skvrnka ked niekoho pozyvam na von tak len vtedy ako prejavuje o mna zaujem. uz sme spolu raz boli a ze sympatie boli obojstranne aj ked zatial nejde o nic vazne kym sa lepsie nespozname.
tak ja osobne som ten typ na prechadzku po historickom centre, za ktorou nasleduje pohar vinka kdesi na terase, ale zas beriem to tak, ze zalezi aj kde sme, ake su moznosti v okoli... kludne by som sla napriklad na prehliadku hradu, keby som kdesi ja neviem v DK napriklad alebo na prechadzku po plesach, keby sme v Tatrach... kazdopadne by ma dotycny mal zobrat na nejake zaujimave miesto, za tym si stojim
@hoperpohroma presne takuto zatrpknutu reakciu som od cakal. bud ti niekto velmi ublizil alebo ta tak vychovali rodicia... v oboch pripadoch je to smutne
Otazka je co je prve rande .. to kde sa prvyraz stretneme alebo prvyraz naplanujeme stretnutie? Ked to tak vezmem, okrem jednej osoby som vzdy spoznal zenu osobne uz niekde. A to asi tazko ratat ako prve rande. Takze ak to bude druhe stretko, teda to uz naplanovane, tak to je fakt take, ze .. najlepsie nieco originalne.
Na pivo alebo do kina... kino je uplne najviac safe, lebo ked ta ten clovek nebavi, prip. zistis ze je divny a uz chces aby to co najskor skoncilo, tak sa mozes tvarit ze ta velmi zaujima film. A zase ak je to naopak, tak si mozes najst vela nenapadnych dovodov preco sa ho dotknut a tak
no, podľa toho s kým by to rande bolo... ak by som človeka fakt takmer nepoznala a bola si troška neistá, či si budeme rozumieť, vybrala by som kino... je to taká safe možnosť, kde nie je trápne, ak si nemáte čo povedať, pretože sa tvárite, že pozeráte film
Ak by som už ale človeka poznala- či už z intenzívneho písania na nete, alebo sme sa už párkrát stretli s kamarátmi a vedela by som teda, že sa vieme porozprávať bez toho, aby sme sa cítili trápne, vybrala by som nejaký pekný podnik, ktorý mi je blízky, alebo zoo, alebo tak (Neviem, prečo, ale rande v zoo pre mňa vždy boli tie najlepšie, aj keď to je asi troška detinské D)
@alohomora pohroma je zatrpknuta zenska ktora ma nazory ako zakomplexovana 40ka, ktoru opustil manzel. Co reakcia to prejav komplexu z muzov. A nemyslim si to len ja, povedali to uz o nej viaceri. Pochybujem ze s takymto postojom k zivotu moze byt v zivote stastna
@jessiqa slovo rande som este v zivote nepouzil proste sa ide von aby sme sa lepsie spoznali. Ci z toho bude laska, kamaratstvo alebo cisto sexualny vztah ukaze az stretnutie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
ale ani prechádzka dakde po prírode by nemusela byť zlá
Ach, už viem, do parku, nechať sa obťažovať bezďákmi a sockovať s krabičkou na lavičke. (srsly though)
Pre mňa je romantika pivo, kalčeto a zadymené priestory ^_^
@hoperpohroma presne takuto zatrpknutu reakciu som od cakal. bud ti niekto velmi ublizil alebo ta tak vychovali rodicia... v oboch pripadoch je to smutne
och musím už dakoho s motorkou zobrať na rande alebo čo.
Ale väčšinou do čajovne.
@blizzboz väčšinou pozývam na kofolu alebo najesť sa niekam, a potom aj na prechádzku
Ak by som už ale človeka poznala- či už z intenzívneho písania na nete, alebo sme sa už párkrát stretli s kamarátmi a vedela by som teda, že sa vieme porozprávať bez toho, aby sme sa cítili trápne, vybrala by som nejaký pekný podnik, ktorý mi je blízky, alebo zoo, alebo tak (Neviem, prečo, ale rande v zoo pre mňa vždy boli tie najlepšie, aj keď to je asi troška detinské D)
tohle ovšem lecos vysvětluje