Ahojte Rozmýšľam nad výškou, veľmi ma baví matika, ale nechcem zostať učiť v SR a na ekonomickú ma tiež nejak neťahá...kde všade by sa dala ešte využiť matika? Už fakt neviem, kam sa obrátiť...A keď si vyberiem teraz voliteľný matiku, už si nemôžem vy
no tak matika sama o sebe je ti na nic, iba na vedu....musis si najst este nieco v spojeni s matikou, a toho je strasne vela - technika, mat-fyz, ekonomka a vsetky mozne obory, ktore sa k tym skolam viazu......
matika má všade uplatnenie, to je kráľovná vied. ja keby mám postačujúce intelektuálne vybavenie, tak idem jedine matiku študovať ako jednoodborové štúdium, šak to musí byť nádherné..... hocjaký odbor...aplikovaná matematika, nejaké inžinierstvo....informatika...
tiež som mala kedysi problém čo s matikou kým som neprišla na to že keď ju vyštudujem na matfyze na UK tak si môžem vyberať z desiatok dobre platených a niektorých aj dobrých (ako že by ma bavili) zamestnaní
Aplikovaná matematika na prírodných vedách odporúčam Univerzitu Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, tá je jedná z najlepších, ale je to tam masakér a riadny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
technicka - STU(stavebna,strojnicka, chemia), SPU, atd..
atd...