mam taky problem.som druhak na vysokej skole,studujem to co povazujem a za uzitocne.mojim problemom je ucit sa.nie ze by mi to neslo alebo ma to aj nebavilo,ide o to ze nemam motivaciu.co myslite ze dnesnemu skolstvu chuby?teda ja neviem ci som sam co to
samotne cuenie a studium nevedie nikde, lebo je potrebna prax a ak ju nemas si hovno aj keby si mal trebarz vystudovany treti stupen tak clovek samotny je hovno scie ma dost velky tytul ale nema prax. a kazdy dobry job ako si vsimam ma vacsinou aj podmienku napr minim. 5 rocna prax.
Vysoku skolu neviem hodnotit lebo ju nepoznam Ale naco som doteras prisiel je to ze ako nam bolo dobre ked sme boli ceskoslovensko - skoro vsetky odborne knihy su z cias socializmu alebo popripade novsie po cesky - neviem ci sa slovakom nechce alebo na to nemaju financie - /rozum na to urcite maju) - ze nic nevidavaju - knihy... atd..
Pawlo rocnu prax som skro nikde envydel. pri jednom jope menezera som cital bud vysoka skola 2 stupna a 3 rocna prax alebo 8 rocna prax bez vysokej skoly proste nahovno. bud studovat a popri aj pracovat alebo nestudovat vobec myximalne BC aspon ten prvy stupen mat je zaklad
Neviem aku skolu studujes, ale co ja studujem tak podla mna to zmysel ma. Mozno to nie je prax ale ked sa do tej praxe dostanes tak musis z niecoho vychadzat. Radsej vediet tu teoriu a v praxi sa priucit detailom nez sa to cele ucit od znova. Taktiez VS nieco o cloveku ukazuje, ze ma ambicie vyssie nez byt taxikar, ze ked ju dokoncil tak by nemal mat v hlave nasrate a pod. A teraz to uz s robotou pre Vysokoskolakou nie je problem. Nadnarodne firmy si chytaju ludi uz v 4. 5. rocniku a vyprofiluju si takych zamestnancov ako potrebuju kdezto pri novych musia casto odstranovat zle pracovne navyky. Viac sa mi pisat nechce
ja neviem, mne skola bavi na tolko, ze vacsinu predmetov si pred skuskou len prebehnem...ak je dobry prednasajuci, neni problem ...a nemam pocit ze by mi to na nic nebolo, BA! sa citim obohatena ...
hmm, ja som si vybrala zaujimavy odbor s umenim.. bola som nadsena aj ten prvy rok.. nove tvare, ludia , co maju radi, to, co ja..
a teraz som v 3.roc. a stratila som tu chut, mozno je to aj pristupom z druhej strany (obcas si pripadam, ako debil , co nema titul, takze jeho nazor je neakceptovatelny.. )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a teraz som v 3.roc. a stratila som tu chut, mozno je to aj pristupom z druhej strany (obcas si pripadam, ako debil , co nema titul, takze jeho nazor je neakceptovatelny.. )
*zamracila sa*