Takže. Vonku je počasie ako dnes, teda zamračené, dažďu visia nohy, prípadne niekde už aj prší. O osobné stretnutie s dažďom záujem nemáte, ale máte chuť na nejaký program s priateľmi.
do kina, do krčmy, do reštiky, na biliard, na bowling, nakupovať, zahrať si squash alebo podobné indoorové záležitosti, filmový maratón, pukancový večer, na kofolu, na disko, incheba - výstava zberateľov (ak ešte je, nie som si istá)
Ja s počasím problém nemám a stačili by mi aj filmy/knihy/hry... proste program si sama sebe viem nájsť. Len kamarát mi písal, že čo by sme podnikli a všetky moje vyššie uvedené nápady označil za nudné, preto sa pýtam, či náhodou sa nenájdu nejaké akčnejšie nápady
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Mne osobne vyhovuje aj takéto počasie. Koniec koncov už trebalo trošku popršať sucho bolo
ja by som vynechávanie tých vecí s filmami moc ešte premyslel.... v tomto počasí
jedine že by si si nejako zistila akcie (najlepšie kultúrne ) v tvojom meste a išli tam....
no dobre, tak som si to neprečítala celé