ahooj potrebujem pomoc neviem co robim zle ale neviem si najst kamaratov ... zavidim tym co maju okolo seba tolkych ze ich ani nespociaju...a kvoli tomu som stale smutnaa
Toto trápilo aj mňa, ono sa to vyrieši samé, buď časom (keď ťa ľudia okolo Teba začnú akceptovať a brať takú aká si alebo proste zmenou kolektívu, stačí len prestúpiť na inú školu
nie je dôležitý počet kamarátov, ale to, akí sú to ľudia a či ťa podržia v ťažkej chvíli ver tomu, že tí čo majú veľa "kamarátov" majú tých skutočných priateľov možno len dvoch... a ako získať kamošov? buď sama sebou a komunikuj viac s ľuďmi okolo seba... ono to príde samo
súhalsím s @10 ale tým sa netráp ja mám ten istý problém ale ja kamarátky/ov mám ale úplne niekde inde ako ja bývam alebo na pokeci čiže internet je také moje "vonku"...ale ty bud sama sebou...ja som sa potešila že k nám prišla na začiatku školského roka nová spolužiačka no chcela om sa nejak skamarátit aj s tými čo už poznám ale to sa tak vyklulo že som medzi a to sa ani nedá byt s nimi naozajstná kamarátka...som spokojná s tým čo mám ale aj tiež mi je niekedy smutno :/ ale nevadí...
neviem ako to povedat...ale zmen svoje vyžarovanie (to je slovo čo ) a skus nemysliet na to že si ich nemožeš najst ale mysli na to že si ich chceš najst
Nejaka rada tam ani velmi nie je .... kebyze poznam ludi, ktorych chces zaujat, troska by sme popremyslali a nasli by sme si k nim cestu......
ale vseobecny sposob ako si najst kamosov je nonsens....
A pokial chces kamosov len na to, aby si nejakych mala tak budes v zivote este vela plakat...... najprv treba spoznat cloveka a potom ho chciet (nechciet) za kamarata.
nie je dobre mat okolo seba kamaratov, ktorych ani nespocitas...lebo ked budes nieco potrebovat, komu sa ozves, ked sa stracas v tvojich kamaratoch?...radsej mat malo, ale skutocnych priatelov, ako veela, povrchnych kamosov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale vseobecny sposob ako si najst kamosov je nonsens....
A pokial chces kamosov len na to, aby si nejakych mala tak budes v zivote este vela plakat...... najprv treba spoznat cloveka a potom ho chciet (nechciet) za kamarata.
a kto sa chce kamošiť s chodiacou depresiou?
vyvíjaj dáku aktivitu, ale nebuď všade......
alebo ten krúžok, či spolok je dobrý nápad
Ale prečo?
A okrem toho, toto forum naozaj svedčí o jej inteligencií