mám problém so spolubývajúcou, kamarátkou. skrátka ona si robí také nároky na mňa, že cez víkendy musím byť len s ňou a s nikým iným...samozrjjme, že nie som, ale tie nadávky a výčitky čo si musím od nej vypočuť...už nevládzem, ale asi som to zavinila ja
tak podľa toho aká je povaha.., možno je len dosť citlivá, potrebuje mať spoločnosť niekoho, komu dôveruje. Kamaráti sa aj s niekým iným okrem teba ? Možno sa naozaj bojí samoty, má nejaké osobné problémy...skús sa jej na to nenápadne spýtať ...alebo sa ju pokús zoznámiť s nejakými tvojimy známimi, nech sa jej rozšíri okruh kontaktov,, niekoho s kým by si rozumela
@gabriell123 ,
hmm...jej povaha? neviem čo to je, ale vraj trpí psychická choroba to je a volá sa mutizmus
ale má spolužiačky kamarátky, ale tie sa jej rýchlo zbavia lebo je fakt neznesiteľná, každú hovadinu preberá celý deň a nedá pokoj kým jej človek nedá za pravdu a keď jej za pravdu niekto nedá, tak je jej úhlavný nepriateľ
fakt nepreháňam
Tiež som to už videl v nejakom filme...a tam nakonci tu spolubývajúcu zastrelili tuším To neni rada odomňa ale tak to bolo v tom filme,presne toto aj to pozvanie na večeru...
@gabriell123 ,
chlap?
s jedným spáva, len škoda, že je zadaný, vlastne už s ním nespáva lebo odkedy si začala robiť na Maja nároky na úkor jeho manželky a dieťaťa, rýchlo sa jej striasol...ach jo
@karbyhokonstanta ,
ach jo...niečo také nehovor ani zo srandy lebo keď si spomeniem na jej sen, ktorý mi porozprávala až ma strasie...
vraj sme ju zabili, ja a majo, ten jej bývalý ženatý chlap a vraj sme ju zapichli kuchynským nožom...brrrr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale fuuuj...stačí mi, že ona sa sprchuje len v nedeľu...ach jo tá aróma
hmm...jej povaha? neviem čo to je, ale vraj trpí psychická choroba to je a volá sa mutizmus
ale má spolužiačky kamarátky, ale tie sa jej rýchlo zbavia lebo je fakt neznesiteľná, každú hovadinu preberá celý deň a nedá pokoj kým jej človek nedá za pravdu a keď jej za pravdu niekto nedá, tak je jej úhlavný nepriateľ
fakt nepreháňam
hmmm...tak to už vyrieši jedine nejaký chlap
chlap?
s jedným spáva, len škoda, že je zadaný, vlastne už s ním nespáva lebo odkedy si začala robiť na Maja nároky na úkor jeho manželky a dieťaťa, rýchlo sa jej striasol...ach jo
ach jo...niečo také nehovor ani zo srandy lebo keď si spomeniem na jej sen, ktorý mi porozprávala až ma strasie...
vraj sme ju zabili, ja a majo, ten jej bývalý ženatý chlap a vraj sme ju zapichli kuchynským nožom...brrrr