Asi sa vám už všetkým stalo, že ste boli niekde s kamošmi a niekto povedal niečo úplne od veci a vy si to doteraz pamätáte a tak sa pýtam, že čo to bolo
ukazovačka a hádali sme strážneho psa... prekrikovali sme sa ako sa dalo (bolo to pre všetkých a nás asi 8) a niekto povedal niečo dobre a kamoš si myslel že to bol on... cele aktivity a vlastne aj každá spomienka na chatu sa nesie v štýle "ale je BLOND!"
akurát včera s kamošom som sa bavila o strednej, jeho odbore a tak.. a naraz len tak kamoška (jeho frajerka ) kuká na strom a hovorí "Nechápem ako, keď si vrabec sa dne na úplný vrch stromu, teda na tú najvyššiu vetvičku že ju nepreváži a nespadne" DDD ale takéto odveci veci sa nám stávajú skoro furt
Spomínam si na rôzne hlášky s kamoškou, aj moje. Tu sú niektoré z nich
Raz sme boli s partiou vonku a dostali sme sa k nejakému deravému plotu - bol tam nápis zákaz vstupu. Oni sa rozhodli, že ho prelezú a pôjdeme sa tam pozrieť. Ja vravím, že tam nemôžeme. Jeden chalan sa ma opýtal, ako to viem. Ukázala som na tabuľku a povedala: "Nevidíš čítať?!"...
Alebo s kamoškou sme sa rozprávali o topánkach. Ja hovorím: "Ja mám aj tak najradšej tie čiňaké"
S tou istou kamoškou sme sa rozhodli, že budeme všetko hovoriť len s písmenom A. Celkom nám to šlo. A ona zrazu povedala Tatranka s veľmi čudným prízvukom. Sa divem na ňu, šak tam sú samé á-čka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
na party na byte domacemu typek zajebal (este zatriezva) vypadni ked tu nebyvas.. (nepoznali sa)
...dajme tomu
proste wtf O_o
B: ...hmmm... teplý apríl??
muzsky si objednava kofolu - od kofoly kokod boli!
niekto da pripomienku k velkemu pupku - pod velkym bralom velky medved byva
alebo od cibule tvrde gule, ci stary baran - tvrdy roh
kamaratka po prehyrenej noci.
" Sorry, mam ta rad, ale dnes tie tvoje vlasy vyzeraju jak ošťaná slama"
kamarat
neviem prečo len tieto dve ma napadli, ale isto ich bolo viac.
ukazovačka a hádali sme strážneho psa... prekrikovali sme sa ako sa dalo (bolo to pre všetkých a nás asi 8) a niekto povedal niečo dobre a kamoš si myslel že to bol on... cele aktivity a vlastne aj každá spomienka na chatu sa nesie v štýle "ale je BLOND!"
-Tak vieš... raz si hore, raz si dole ..
Raz sme boli s partiou vonku a dostali sme sa k nejakému deravému plotu - bol tam nápis zákaz vstupu. Oni sa rozhodli, že ho prelezú a pôjdeme sa tam pozrieť. Ja vravím, že tam nemôžeme. Jeden chalan sa ma opýtal, ako to viem. Ukázala som na tabuľku a povedala: "Nevidíš čítať?!"...
Alebo s kamoškou sme sa rozprávali o topánkach. Ja hovorím: "Ja mám aj tak najradšej tie čiňaké"
S tou istou kamoškou sme sa rozhodli, že budeme všetko hovoriť len s písmenom A. Celkom nám to šlo. A ona zrazu povedala Tatranka s veľmi čudným prízvukom. Sa divem na ňu, šak tam sú samé á-čka