Zdravíím. chcela by som sa opýtať, či neštuduje niekto z vás na KU - teologickej fakulte a najlepšie odbor socialna praca, pretože by ma zaujímali predmety, ktoré sa tam študujú. A taktiež či neviete koľko ľudí prijímajú tohto roku. Diki
či je to bezpredmetné alebo nie, je to tvoj názor. Len by ma ešte zaujímalo, čo študuješ ty ale mimochodom, pýtala som sa na zoznam predmetov, ak by niekto vedel s tým poradiť
Mamina tam študuje, ale to iba kvôli titulu, dúfam teda, že už máš prácu a tiež to chceš študovať iba kvôli tomu aby si nejaký titul mala, lebo zamestnanie si s tou školou nenájdeš, ale to už asi vieš a čo sa týka prijímania študentov, netuším ako je to na dennom štúdiu, ale na externom prijímali pred 3 rokmi nejakých 40 študentov a čo sa týka predmetov nejaké ti tu môžem vypísať: sociálna politika, metódy SP, fakultný seminár, sociálna patológia, ekonomika, odborná prax, tréning SP, administratíva v SP, psychológia, základy pedagogiky, sústredenie zo spirituality, základy práva, vybrané kapitoly z teológie, metodológia SP, základy štatistiky, posunková reč, sociológia a telesná výchova, to sú všetky predmety od prvého po tretí ročník a inak súhlasím s názorom vyššie, že je to bezpredmetná škola a povedalo by ti to aj 90% študentov sociálnej práce ale aspoň sa budeš radovať, že máš Mgr.
Prečo všetci stále tak nadávajú na KU? ten spomínaný odbor + nejaké ďalšie sú možno naozaj slabé, ale taká filozofická fakulta bola v hodnotení na 3. mieste, hneď za UK.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov