V malej firme som este nepracoval ale chcel by som skusit. Lebo v malej firme by to bolo asi kludnejsie, ziadne korporatne BS, kazdu chvilu meeting a trening a pod. Na druhej strane v korporatoch je HR takze su zarucene nejake tie "prava" a poriadok + viem ze vyplata pride kedy ma a kolko ma zatial co v malej firme by sa mohlo stat ze sef by "okakal". No musel by som to skusit, tazko takto posudit
Určite nechcem v korporate, môj frajer tam pracoval a stačilo mi to vidieť, keď robil z domu, aké mimo pracovné debiliny furt musel riešiť a celá firma si tyká a potom sa všetci tvária že sú najkamoši a nevedia bez seba žiť, tak musia chodiť na teambuildingy proste absolútne všetko, čo mi o tom frajer povedal, mi vadilo a nechcela by som to zažívať, ale on sa z toho tešil no, asi treba na to mat povahu ja som teraz v úplne malej firme, dokonca sme rozdelení do dvoch budov a ja som v tej menšej, takže tam mame celkom takú tichú rodinnú atmosféru, každý sa zavrie do svojej kancelárie a ma cely deň pokoj od všetkých
Skúsil som oboje a mával som pocit, že práca v korporáte mi vyhovuje viacej. Posledných pár mesiacov som ale začal pociťovať nechuť k firemnej kultúre, neustálej pretvárke, striktným pravidlám a byrokracii.
Čím ďalej, tým viac si pred sebou začínam priznávať, že ma to už v živote nijako nerobí šťastnejším.
Akurat sme si hovorili ze sme ako nejake centrum volneho casu, sefovia na dovolenke, 5 ludi v praci a ideme samostatne... urcite mensia firma, pripadne maly usek vo vacsej firme.
V malej som ešte nerobila (ak nerátam startup).. ale príde mi, že tam sa musia všetci dosť dobre poznať, každý ma info o každom a keď tam sú náhodou nejaké zle vzťahy tak sa to väčšinou nedá riešiť inak ako výpoveďou.
Vo veľkej firme sa cítim oveľa viac anonymne, takmer nikto ma bližšie nepozná a nevedia ako naozaj pracujem a aká som.. skôr sa stratím ale tak my aj meníme tímy stále.. a keď som si s niekym nesadla - už s tým človekom nemám žiadne projekty a stále je milion iných veci čo môžem robiť a nikto o tom ani nevie, že sme mali daky konflikt. A odvtedy som toho človeka ani nestretla
A keď som mala PN tak nikto o tom nevedel okrem mzdového oddelenia a v malej firme by sa určite všetci vypytovali čo mi je atd a každý by riešil
Aj keď podľa toho čo čítam, očividne to veľmi závisí od konkrétnej firmy. Mat vlastný kancel by určite bolo super.
Robil som aj v "korporate" a viac mi to pride, ze clovek je taky radovy zamestnanec, da sa lahko nahradit, ludia prichadzaju... odchadzaju, kludna robota, plat, sem tam nejaky bonus, clovek sa tam lahko strati.
Mensie firmy ale tiez zavisia od ludi, ako sa to riadi. V aktualnej je nas okolo 100, ludia sa tu viac poznaju, dobre vztahy, pravidelne zvysovanie platu, teambuidy, ranajky, preplatene cesty, kurzy.. proste co clovek potrebuje, s "majitelmi" uplne super vztah, pokial ich tu clovek zastihne, ze necestuju alebo nemaju nieco ine na robote
Kedysi som musel vyplnit a potvrdit tlacivo, ze chcem robit z domu vobec 1 den
Podla mna najlepsie len tak mentorovat ludi, nevymyslat blbosti, 0 byrokracia, nechat ich robit svoju robotu... nehrat sa na skvelu firmu plnu benefitov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Čím ďalej, tým viac si pred sebou začínam priznávať, že ma to už v živote nijako nerobí šťastnejším.
Vo veľkej firme sa cítim oveľa viac anonymne, takmer nikto ma bližšie nepozná a nevedia ako naozaj pracujem a aká som.. skôr sa stratím ale tak my aj meníme tímy stále.. a keď som si s niekym nesadla - už s tým človekom nemám žiadne projekty a stále je milion iných veci čo môžem robiť a nikto o tom ani nevie, že sme mali daky konflikt. A odvtedy som toho človeka ani nestretla
A keď som mala PN tak nikto o tom nevedel okrem mzdového oddelenia a v malej firme by sa určite všetci vypytovali čo mi je atd a každý by riešil
Aj keď podľa toho čo čítam, očividne to veľmi závisí od konkrétnej firmy. Mat vlastný kancel by určite bolo super.
Mensie firmy ale tiez zavisia od ludi, ako sa to riadi. V aktualnej je nas okolo 100, ludia sa tu viac poznaju, dobre vztahy, pravidelne zvysovanie platu, teambuidy, ranajky, preplatene cesty, kurzy.. proste co clovek potrebuje, s "majitelmi" uplne super vztah, pokial ich tu clovek zastihne, ze necestuju alebo nemaju nieco ine na robote
Kedysi som musel vyplnit a potvrdit tlacivo, ze chcem robit z domu vobec 1 den
Podla mna najlepsie len tak mentorovat ludi, nevymyslat blbosti, 0 byrokracia, nechat ich robit svoju robotu... nehrat sa na skvelu firmu plnu benefitov.