VB, minimálne kvôli tomu, že v Nemecku by som to mala s mojou mizernou nemčinou omnoho ťažšie... ale celkove, súčasná politická scéna ma dosť odrádza od žitia tam
každého komu sa neľúbi na Slovensku by som zadarmo vysťahoval do tých dvoch krajín, kto kam chce...
bez možnosti návratu, vy ste slepí, nevidíte čo sa tam robí...
boli by ste vždy cudzinci, nevítaní, otroci s najnižšími platmi a spodina spoločnosti....
Z tychto dvoch nikde, ale ked uz by som si mala vybrat, asi skor VB. Aj ked...nie proste @marcello111 calm down, hysterka, nikto tu v celej diskusii nepovedal, ze sa chce niekam stahovat, rozdrapujes sa zbytocne otazka bola, ktoru z tychto 2 krajin by si clovek (hypoteticky) vybral keby sa mal rozhodnut medzi tymito dvoma krajinami, ako vidis, slovensko na vyber nebolo, tvoj zachvat bol uplne zbytocny
@jantebont UK jednoznačne. Nemecko nie je zlé, sú tam krásne historicke mestá, ale nemci su také psie čumáky. Radšej UK, aj kvôli krásnej kultúre a "polite" ľuďom. Celkovo Londýn je život pre mladých si myslím. A zlepšenie anglického jazyka.
Nemecko mám bližšie, asi ako všetci z nás. Len preto som hlasoval za Nemecko. Inak mi je to prakticky jedno. V oboch krajinách sa dohovorím a sú tam dobré pracovné možnosti. Ale predsa tam nepôjdem, lebo mi vadia tí imigranti. Aj keď na výlet nie je zlé, už som bol v oboch.
Veľká Británia. Lebo nemecký jazyk nemám rád a ani veľmi neovládam. A aj preto lebo je Veľká Británia celkovo krajšia ako Nemecko. Naviac by som si nemohol zvyknúť žiť v Nemecku.
oba jazyky ovladam velmi dobre, takze o jazyku to nie je... venovat by som sa chcela v buducnosti vedeckej cinnosti a zatial mam pocit, ze v nemecku by som sa vedela asi viac realizovat. ale kebyze dostanem v ramci mobility na fakulte moznost ist na pobyt alebo staz do jednej z tychto krajin, tak by som mala vyber velmi tazky
Neviem, v GB som ešte ani len nebola, nie to ešte bývala, ale žila som par mesiacov v nemecku a dposť sa mi tam páčilo. Fakt ako nemecko mi príde ganz kalt (bardzo cool) a to som bola v bavorsku dokonca čo často krat nemci za bavorskom mavaju rukou že to je spešl..... ale ako parádka
ale nie je to podložené na základe porovnávania... ale každoúádne by som radšej šla tma bývať ako do GB, lebo sa chcem naučiť ešte lepšie po nemecky (ale na druhej strane taktiež sa chcem naučiť ešte lepšie po anglicky, ale to je teraz druhorade... až keď budemv edieť po nemecky tak ako teraz po anglicky to môže nejak zavážiť ....ale pri mojej nature by som sa aj tak ako vždy bavila skorej zo zahraničákmi ako s true-born britmi
Síce sa po nemecky učím už nejaký ten piatok, aj tak som rada aspoň za to, že virm povedať volám sa.. A po ďaľšie, podľa mňa je Nemecko ako také preceňované. Jasné, sú tam pekné mestá a miesta, jasné, zarábajú veľa, ale celkovo mi Nemecko príde už toľkokrát oblecané a vynášané do nebies, že ma tam vôbec neláka (teda čo sa týka bývania tam).
Čo sa týka Veľkej Británie... Do Veľkej Británie patrí aj také Írsko, to by som si fakt dala povedať. Navyše jazyk viem určite lepšie A každopádne mi to tam príde zaujímavejšie. Škótsko, Írsko, Anglicko,... Miesta, kam by som s radosťou šla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
bez možnosti návratu, vy ste slepí, nevidíte čo sa tam robí...
boli by ste vždy cudzinci, nevítaní, otroci s najnižšími platmi a spodina spoločnosti....
@marcello111 calm down, hysterka, nikto tu v celej diskusii nepovedal, ze sa chce niekam stahovat, rozdrapujes sa zbytocne otazka bola, ktoru z tychto 2 krajin by si clovek (hypoteticky) vybral keby sa mal rozhodnut medzi tymito dvoma krajinami, ako vidis, slovensko na vyber nebolo, tvoj zachvat bol uplne zbytocny
správaj sa slušne voči mne, som ti už písal niekoľkokrát ...
no myslím, že to len svedčí o tvojej primitívnosti a sprostosti škodiť druhým ľuďom....
takýchto ľudí som vždy ľutoval...
pocestuješ za paulieevas, zrejme ti to ešte nedochádza, že prečo....
ale nie je to podložené na základe porovnávania... ale každoúádne by som radšej šla tma bývať ako do GB, lebo sa chcem naučiť ešte lepšie po nemecky (ale na druhej strane taktiež sa chcem naučiť ešte lepšie po anglicky, ale to je teraz druhorade... až keď budemv edieť po nemecky tak ako teraz po anglicky to môže nejak zavážiť ....ale pri mojej nature by som sa aj tak ako vždy bavila skorej zo zahraničákmi ako s true-born britmi
ale ťahá nás to do Kanady!!!
Čo sa týka Veľkej Británie... Do Veľkej Británie patrí aj také Írsko, to by som si fakt dala povedať. Navyše jazyk viem určite lepšie A každopádne mi to tam príde zaujímavejšie. Škótsko, Írsko, Anglicko,... Miesta, kam by som s radosťou šla.