Prosím neviete kde sa dajú takéto šošovky zohnať? Viem, že sa dajú na internete objednať len nenašla som.
Budem vďačná za každú radu » www.birdz.sk/webka/circlepit...
@story bielko sa da jedine tak, ze si ho das zafarbit normalne ako tetovanie.... inak potom vacsinou len efekty v PC, v tomto pripade je to ten prvy pripad
Dajú sa zohnať také šošovky, málokto z týchto obrázkov má tetovanie a aj tak to polovica birdzu bude stále tvrdiť ďalej omg..
Pozrite si toto video a kľudne ďalších milion podobných..
@story v pohode, ale odkáž jej, že ju to bude tlačiť Hlavne keď má svetlé oči... mne vadia trochu normálne šošovky, to sú najtenšie, ale tak dokážem sa nad to povzniesť, keďže cez ne vidím a nenávidím okuliare, ale toto si neviem predstaviť že by som v oku mala... ale tak potom daj vedieť, že ako to dopadlo
@dandybrendy našla som ich za 100 eur akože tá cena ma dosť zarazila spolužiak ich kúpi za 10 eur a na nete za 100 pohode cena spolužiak ich má a jedine čo mi povedal, že ťažko sa dávajú inak sú v pohode tak idem hľadať dajaké lacné nech potešim kamošku
@story tak áno, pár hodín na halloween party sa s nimi dá vydržať A to zakladanie... to teda verím... pozerala som si na yt ako si to zakladajú ľudia a celkom rýchlo, ale musíš si zodvihnúť celé viečko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Pozrite si toto video a kľudne ďalších milion podobných..
Ostatným za pomoc veľmi pekne ďakujem