Všímam si v poslednom obdobi rastúci počet dezolatov po internetoch. Doplňujúca otázka. Je tento trend spôsobený novým algoritmom Facebooku alebo len ľuďom už úplne jebe?
neviem zahlasovať, lebo sa v poslednej dobe snažím komentáre nečítať keď totiž napíšeš niečo, čo sa dezolé nepáči, tak ti obratom príde niekoľko správ od nich s random nadávkami alebo vyhrážkami...potom má človek pocit, že tí ukričaní sú všade, lebo kto by sa už do tohto púšťal, aby napísal niečo s čím dezolé nesúhlasia..ja sa už dlhšie snažím nevšímať si to
@james98@12 oni to oznamili, ze to uz viac tolerovat nebudu a ze budu diskusie “upratovat”. A asi je to tak lepsie, to uz presiahlo vsetky rozumne hranice.
To je jedno aké média, všade sú. A nezáleži na tom, či je to "demokrat, liberál, pravičiar, lavičiar, republikan, reptilián" Stači sa pozrieť občas pod komentáre. Je to to isté z každej strany.
@11monika11@7 Hej, toto o čom píšeš sa mi stalo už viackrát Preto už radšej ani nedebatujem na také tie chúlostivé témy na FB v diskusiách. Vlastne už také veci skoro ani nesledujem na FB. Napr. toto v screenshote je ešte ten lepší prípad, keď ti niekto napíše súkromnú správu. Tento týpek bol ešte povedzme dosť slušný na pomery niekoho, kto má na profilovkách motív ĽSNS a zľahčuje resp. bagatelizuje činy nacistického Nemecka... A dôvod prečo mi napísal správu bol ten, že som netoleroval kyber šikanu na jednej stránke, ktorá sťahovala fotky random ľudí a pod. urážala ich a hádzala ich na lynč tým, čo ju sledovali.
@15 A takéto niečo sa netýka len takýchto... Dosť nepríjemní a bezcharakterní vedia byť aj ultra-liberáli, ktorí ak zbadajú, že nezdieľa niekto ich názory, tak je automaticky delozát, fašista, extrémista a pod. Ultra-liberáli/slnečkári a takéto osoby ako tento týpek v screenshote sú pre mňa ako Blbí a blbší. Akurát majú rozdielne ideológie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
aj ked musim uznat, ze celkovo comment section skoro vsade je picovina a malo by sa to uplne vsade porusit.
strasne zbytocne sa dava hlas beznym ludom, mozno by bol cas aj zamysliet sa nad zrusenim socialnych sieti celkovo