@bloodypunk nepytam sa preto ze sa tam len tak na narodky vyberiem na otocku hah , ale chystam sa studovat v jednej z tych krajin a budem tam v case mojich narodenin tak som chcela vediet nazory samozrejme ze si tu 18tku chcem uzit ako sa patri a neviem ak ma niekto nejake skusenosti s ludmi zvykmi tam a tak popripade oslavami
keby bolo uplne po mojom Moskva znova, nerozmyslam... jezis som sa opytala jednu otazku a furt sa musi najst dakto kto bude jebat dotoho proste som chcela vediet nazory na otazku ne nevyberam si podla toho ale zaujima ma kde to bude lepsie
mna tiez velmi ale velmi laka Irsko ale aj ta Kanada ma vela do seba hlavne to, ze do Irska mozem ist hocikedy viacmenej no do Kanady sa tak lahko nedostanem
@lansue
Tým chcem povedať, že ak to nie je nevyhnutné, buď s priateľmi. Ale ak ideš s nimi tam, tak utekaj do Kanady! I keď mi je bližšie Írsko, ale uznaj, musia tam byť abnormálne sumy.
no ja som 18tku extra neoslavoval (bol som si zacvičiť s kamošom najlepším .. ostatne ako posledné roky býva zvykom) ale keby si mám vybrať takto krajinu tak ma Kanada veru láka
@noha05 preesne preto si asi vyberiem Kanadu neviem si predstavit kedy by som sa tak daleko dostala.. Ale do Irska kludne mozem ist aj v auguste 2015 ani viza tam netreba (sice ani do kanady na polroka) ale je ti lahsie ovela a lacnejsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
D
ale keby bolo po mojom, ze fakt po mojom, tak Buenos Aires jednoznacne. neviem sice preco ma to mesto tak taha, ale taha, velmi.
A ja osobne by som si vybrala Írsko, pretože ma to tam viac láka.
Tým chcem povedať, že ak to nie je nevyhnutné, buď s priateľmi. Ale ak ideš s nimi tam, tak utekaj do Kanady! I keď mi je bližšie Írsko, ale uznaj, musia tam byť abnormálne sumy.