U nás na základke fungovala taká vecička ( ale ja som to nepraktizovala )že no: baba si obliekla sukňu a ťahák pod silónky a profesor aj keď to vedel,neodvážil sa jej pozrieť pod sukňu
alebo ešte čo ma tuto @Uchi naučil priesvitné pero a ťahák doňho to funguje parádne učiteľka pri mne stojí a si nevšimne
daj si primeranu suknu a nalep si to na nohu a vždy ked sa profak nebude divat tak vyhrn trochu suknu a bude ved nemopže ti profak povedat že ukaz co mas od suknou :
no ja sedim tiez ucitelovi pod nosom..ale ked napriklad pracujeme s kalkulackou tak vzdy si tahak napisem do nej..to je ked mate taku kalkulacku co sa jej vysuva kryt a da sa dozadu....tak opocas pisomky si povysunete kryt a ucitel si este myslisi ze sa divate na dispej
Mno alebo aj do výstrihu sa celkom dá aspoň ja to tak praktizujem, keďže nemáme tie oné pod lavicou, a nie je ho poriadne kam strčiť alebo do bordelu, čo mám pred sebou na lavici ho nejako zapasujem a si nevšimnú ani... alebo v najhoršom si ich píšeme rovno ceruzkou na lavice
Najlepise nechat na stole nejake knihy, spytat sa ci si mozes dat pod papier nejaky zosit a tahak napasovat pod obah, a nenapadne sa stale hrat s tym bordelom, ako keby si bola nervozna najlepsie mat dva rovnake tahaky a amt ich an dvoch miestach abynebolo napadne, ze sa stale pozeras na jedno miesto, popripade ked ti najde jeden, stale mas ten druhy
ja nepouzivam tahaaaky...nechce sa mi to robit...bud sa opytam niekoho...alebo kuknem do zosita kt. mam pod lavicou...ale ja som inteligentna vacsinou dam na svoje vedomosti
my mame take skvele lavice ze musime mat pod papierom zosit cize pod obal, ale ceruzkou na lavicu, prip spominane na tabulu..ked sa prechadza tak aj zosit mozeme mat ped sebou a nenapadne listovat
Mno necela by som sediet hned vpredu... my sme na kazdej hodine v inej triede a mozeme si sadnut ako ceme a v jednej triede su obrusi tam sa pagadne schovavaju tahaky
no ya mám väčšinou ťahák v peračníku ae minule na slovine,boha,mno tak ona po celý čas sedela pri stole a ya akurat na opačney strane triedy sedím a mno som si ho v pohode vybrala z peračníku a som si na nom daco hladaala...a z písomky som dostala 1ku
povacsine zosit otvoreny pod lavicov ked sme ete mali zosity teraz uz iba tak poznamky vytlacene na A4 alebo male tahaky bud v peracniku alebo pod knihamy vo vrecovkach na nohe polozeny ja sedavam povacsine v tureckom sede ci ako sa to vola tak v pohodetak alebo ako mame tie notebooky tak pod ne si polozit ke dich mame na laviciach a ak napr ako minule na fyzike sme si nasli na moodle portali naskenovanu knihu z kade boli priklady na pisomke a tam boli aj riesenia takze sme to fpohode odpisali alebo si pocielali cez skype alebo poekc vysledky
nechápem.... úplne prirodzene si zeberem učebnicu listujem pohoda leháro žiadna nervozita potom to aj učitelovi nepríde kukať sa furt na mňa keď som úplne pokojná a móžem listovať sa mi ešte nestalo že by som volačo nenašla
ťaháky nikdy neschovávam... píšem si šecko rovno n alavicu nech je to poruke a keď tam toho mam už strašne veľa žiadny profák sa v tom nevyzná tak to u mna uz ani neskúša
nalepsie je z mojich skusenosti napisany na lavici alebo kedze sedim pri okne tak aj na stene a zakryvam to zavesom alebo v lavici zosit... alebo na stolicke oproti,...atd. no uz musim ist
@matus33 toto s anglictinarkou sme robili aj mi,a nikdy si to nevsimla.najlepsie je schovat tahak pod zosit na ktorom pisete,ja sedim VZDY pred ucitelom,hovori sa ze pod svieckou byva najvecsia tma a vzdy to tak je. ide o to,ze ked sa ucitel prechadza po triede,akonahle minie prvu lavicu,teda mna, uz ma nevidi lebo som chrbtom a mozem robit co chcem,a mam tolko casu,kym neprejde po koniec radu, co trva niekedy aj minutu,dve za 12 rokov v skole mi nikdy tahak nenasli ani som za neho nedostal šajbu.... klop klop na drevo
.. hmm ked ho mas vytlaceny tak skus si ho dat pod topanku v zivote mi to nenasli ..a lebo bud taka blba a napis si to perom na nohu a rob sa ze ta boli noha zdvihni a si ju poskrab kukni a mas ... boossee sak mas 3000 milinoy moznosti a este ked si rovno pred ucitelom tak to napis alebo nalep na katedru .. a ked sa bude prechadzat daj si tam peracniik .. alebo si to napis na servitku hraj sa ze si chora vytahni vreckovku ...
vyste noobovia teda !!! naucte sa rbit tahaky... napr. ja som vynasiel tolko varianci ze sa to neda povedat !!! schovaj si ho za kryt mobilu, na kalkulacku, alebo si ho odfot ak mas dobry mobil schovaj do rukavu a pozeras si pekne ucivo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
alebo ešte čo ma tuto @Uchi naučil priesvitné pero a ťahák doňho to funguje parádne učiteľka pri mne stojí a si nevšimne
Alebo ešte vážne funguje napísať to na tabuľu Pri mojej býcalej angličtinárke keď sme písali slovíčka sme to robili stále a nikdy si nič nevšimla
Mno necela by som sediet hned vpredu... my sme na kazdej hodine v inej triede a mozeme si sadnut ako ceme a v jednej triede su obrusi tam sa pagadne schovavaju tahaky
ťaháky nikdy neschovávam... píšem si šecko rovno n alavicu nech je to poruke a keď tam toho mam už strašne veľa žiadny profák sa v tom nevyzná tak to u mna uz ani neskúša
alebo jednoducho si daj dlhsi rukav a tahak do rukava