ani ja som nikdy nevedela používať ťaháky.. na strednej som sa učila ešte poctivo, na vysokej som sa naučila, ako správny politológ, napísať o hovne 1000 slovnú esej, a ešte za ňu dostať céčko..
na co ti to je teraz? este pisomky pisete? no a ja ich tiez pisem na ruku alebo an papier, na ktory pisem pisomku a potom odtrehnem alebo vygumujem..alebo na stenu vedla mna a tak..vzdy sa cosi najde
a som mala takú dinosaurovskú infantilnú podložku...tú som si zobrala domov a tam napísala ťaháky. nikdy mi na to neprišli a všetci mi ju závideli lepšie jak na lavicu a lepšie jak na papier a inak keĎ som mala raz za čas ťahák,tak na kolene.
na dlan, na maly papierik, ktory si dam po stehno na stolicku, alebo jednoducho, ked sa uc nepozera, vyzuzijem to, siahnem do lavice, kde mam uz vopred pekne napasovany zosit pre rychle vytiahnutie,m nalistujem kuknem odpisem a mam
alebo si ceruzkou napisem tahaky na kraj lavice a laktom to zakryvam ked nam rozdvaja papiere aby to nevidel..a potom to rychlo zotriem aby si to este ani po pisomke uz nemohol v simnut nahodou
Spolužiačka vymyslela také, že si nejakú látku, vzorce alebo učivo nahrala do mobilu... Dala si nenápadne slúchadlá, ktoré si zamaskovala rozpustenými vlasmi, pustila tú nahrávku, a išla.. Nikto na to neprišiel a ona mala super pocit z poctivo vykonanej práce :p
Keď máte písať pisomku nejakých spisovateľov alebo proste nejaké dlhé texty, tak si zapnite nahrávanie zvuku v mobile a pomaly si diktujte slovo po slove, tak aby ste stihli písať. Spravte si viac nahrávok, aby ste vedeli ktorá je o ktorom spisovateľovi alebo proste aby ste vedeli čo je na nej nahrate a jedno sluchadlo si prevlečte popod tričko a pri krku si ho vytiahnite, strčte do ucha, mobil do kapse a už len stačí pustiť, počúvať a v klude písať.. Ale je najlepšie sedieť uplne v prvej rade a pri stene, aby ste boli čo najviac z boku od učitela.. aby vám náhodou nevidel to sluchátko.. Ja som to tak použil už ale 5x a všetko v pohode..
.. a keď si píšem len nejaké fakty, alebo vzorce, tak to si napíšem na malý papierik a položím na stoličku medzi nohy. Potom už stačí iba oči gúľať pod lavicu a keď máte sklonenú hlavu nad papierom, učiteľ nemôže vidieť kam sa pozeráte. Ak ide okolo vás jednoducho dáte nohy k sebe a nevšimne si nič.. A pozor! Píšte si to väčším písmom, aby ste to prečítali z tej výšky
To sú dve moje metódy, na ktoré som ešte ani raz nedoplatil
rovnako ako pa3cius napíšem si text na malý papierik a položím na stoličku medzi nohy. Potom už stačí iba oči gúľať pod lavicu a keď máte sklonenú hlavu nad papierom, učiteľ nemôže vidieť kam sa pozeráte. Ak ide okolo vás jednoducho dáte nohy k sebe a nevšimne si nič.. A pozor! Píšte si to väčším písmom, aby ste to prečítali z tej výšky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
najlepší je aj tak živý ťahák moja spolusediaca vie vždy všetko
ale spolusediaca si ich dáva medzi nohy (a teraz ma zabije keď toto uvidí)
ten si kde schovávate?
.. a keď si píšem len nejaké fakty, alebo vzorce, tak to si napíšem na malý papierik a položím na stoličku medzi nohy. Potom už stačí iba oči gúľať pod lavicu a keď máte sklonenú hlavu nad papierom, učiteľ nemôže vidieť kam sa pozeráte. Ak ide okolo vás jednoducho dáte nohy k sebe a nevšimne si nič.. A pozor! Píšte si to väčším písmom, aby ste to prečítali z tej výšky
To sú dve moje metódy, na ktoré som ešte ani raz nedoplatil