Ak máš ISIC, tak asi ISIC paušál od orange. Za 9€ máš 2GB dát, 10€ na volanie, píše 0.1€ za minútu, takže to vychádza na tých 100 minút a signál by mal byť. Ale neviem, nepoznám nikoho kto by to mal.
@paria333 čože? 80 euro za paušal? to by som nedala hlavne dneska ked je fb a take srandy, tak iba za dáta platím a volania skoro nič
a inak, 4ka nema vo velkých mestách dobré pokrytie? bo aj ja tam chcem ísť
kurnik... to je dosť na prd... som nad tým uvažovala ale ta ked nebudem mať signál tak mi je to k ničomu ale ine sa mi zdaju byť dosť drahe alebo obmedzene
@alex458 nemá, ale gro netu využívam práve vo vačších mestách a ked mas ten najvacsi pausal od nich tak v roamingovej sieti ide net na E, čo stačí na messenger a pod...
Ved idem do o2 vyplatím mobil 200e a pojdem do tej stvorky...občas som predátoval aj 120e ked som sa v práci namotal na narcos
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
O2. Plus vsetky normalne (nedátove) pausáli to majú tak že po precerpaní dát musís znovu obnovit za 3euro (orange,O2) tmobile neviem...
Asi ozaj jebem na signal a pojdem do 4 do tej neobmedzenej... mal by ist net (aspon ečko) na hostovskej sieti...
a inak, 4ka nema vo velkých mestách dobré pokrytie? bo aj ja tam chcem ísť
Ved idem do o2 vyplatím mobil 200e a pojdem do tej stvorky...občas som predátoval aj 120e ked som sa v práci namotal na narcos